Κουμπουριά από τον Στέφανο Χίο

15:53 5/4/2018 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΚουμπουριά από τον Στέφανο ΧίοΠέμπτη, Απρίλιος 5, 2018 - 15:53

❱❱ Ψάχνουν τον δημοσιογράφο, που φέρεται ότι πυροβόλησε στον αέρα μέσα στα γραφεία του «Μακελειού» για να εκφοβίσει δικαστικό κλητήρα

Εκτεταμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δημοσιογράφου και συμβούλου έκδοσης της εφημερίδας «Μακελειό» Στέφανου Χίου γίνονταν μέχρι αργά χθες το βράδυ από τις διωκτικές Αρχές.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, νωρίτερα το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης και ενώ δικαστικός

κλητήρας είχε μεταβεί επί της οδού Δοϊράνης 45 στην Καλλιθέα, στον 3ο όροφο, όπου στεγάζονται τα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό», για να επιδώσει έγγραφα που αφορούσαν μήνυση για παλαιότερο δημοσίευμα του δημοσιογράφου, εκείνος φέρεται ότι αντέδρασε πυροβολώντας με το όπλο του στον αέρα για εκφοβισμό.

Το περιστατικό έλαβε χώρα γύρω στις 4 το απόγευμα και στη συνέχεια ο δημοσιογράφος διέφυγε από τα γραφεία με ταξί. Από τον πυροβολισμό δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ωστόσο κλήθηκε προληπτικά ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απέκλεισαν τον χώρο, ενώ στο σημείο βρέθηκε και ένας κάλυκας.

Δεν τους άφηναν να βγουν

Στο σημείο μετέβη και η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου, διότι οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας την ενημέρωσαν ότι η Αστυνομία δεν τους επέτρεπε να βγουν.

Πάντως, λίγες ώρες μετά το περιστατικό και ενώ ο Στέφανος Χίος δεν είχε ακόμη εντοπιστεί στο πλαίσιο του Αυτοφώρου, στο σάιτ της εφημερίδας γινόταν λόγος για «προβοκατόρικη ενέργεια σε βάρος της εφημερίδας προκειμένου να μην κυκλοφορήσει σήμερα».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα