Κόσμος πάει κι έρχεται στον ΠΑΟΚ

18:57 1/8/2017 - Πηγή: Espresso
ΑΘΛΗΤΙΚΑΚόσμος πάει κι έρχεται στον ΠΑΟΚΤρίτη, Αύγουστος 1, 2017 - 18:57

Η πόρτα -από τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονταν- άνοιξε.

Το ζήτημα είναι πλέον ποιοι ακόμα θα αποχωρήσουν, με τον κόουτς Στανόγεβιτς να είναι ένας από τους υποψηφίους, αλλά και ποιοι θα έρθουν (οι Γερμανοί επανέφεραν το θέμα Βιεϊρίνια) στον ΠΑΟΚ!

Οι επιθέσεις, μέσω δηλώσεων, του 23χρονου μεσοεπιθετικού Ουάρντα προς τον Σέρβο τεχνικό το προηγούμενο διάστημα ήταν πολλές. Η λύση τελικά βρέθηκε και το προσωρινό «διαζύγιο» βγήκε, αφού ο Αιγύπτιος

θα παραχωρηθεί δανεικός για τον επόμενο έναν χρόνο στην Αλ Φατέ της Σαουδικής Αραβίας. Παράλληλα, ο 26χρονος μέσος Νίκος Κοροβέσης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πλατανιά ως ελεύθερος (και όχι με τη μορφή δανεισμού, όπως διαδιδόταν αρχικά).

Tο όνειρο των φιλάθλων του ΠΑΟΚ για την επιστροφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια (φωτό) καλά κρατεί! Η γερμανική «Kicker» ανέφερε πως ο Πορτογάλος είναι κοντά στην αποχώρηση από τη Βόλφσμπουργκ και βάζει στο «κόλπο» της απόκτησής του τους «ασπρόμαυρους».

Aλλο πρόσωπο

Στα αγωνιστικά, ο Στανόγεβιτς καλείται να παρουσιάσει στη ρεβάνς της Πέμπτης στην Τούμπα έναν άλλον ΠΑΟΚ σε σχέση με το πρώτο ματς απέναντι στην Ολιμπίκ Ντονέτσκ, ο οποίος να συνδυάσει την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ με μια καλή εμφάνιση, ώστε να αλλάξει το αρνητικό κλίμα που επικρατεί εις βάρος του στις τάξεις του «Δικεφάλου του Βορρά».

Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει να διασκεδάσει τις αρνητικές εντυπώσεις -σ' έναν βαθμό- για τον ίδιο από το ξεκίνημα της παρουσίασής του στον «ασπρόμαυρο» πάγκο. Το στοίχημα διόλου εύκολο είναι. Μένει να φανεί αν θα τα καταφέρει.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα