Κοντραρίζεται η Κατερίνα Στικούδη και η Ελευθερίας Ελευθερίου μέσω instastories! Ποια θα κερδίσει; (video)

Νέα κόντρα έχει ξεσπάσει στην Ελληνική showbiz μεταξύ της Κατερίνας Στικούδη και της Ελευθερίας Ελευθερίου.

Τον λόγο πυροδότησε ένα βίντεο το οποίο ανέβασε η Κατερίνα Στικούδη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από το οποίο έπαιζε πιάνο και τραγουδούσε, φορώντας την κορδέλα από τα καλλιστεία που είχαν πραγματοποιηθεί το 2005, όπου είχε συμμετάσχει και είχε στεφθεί Μις Ελλάς.

Μέσα από αυτή της την ανάρτηση, το γνωστό μοντέλο και τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως είχε υποστεί κακή κριτική στα ξεκινήματα της καριέρας της αλλά ήταν μία εμπειρία που την έκανε πιο δυνατή.

View this post on Instagram

Pretty Hurts….You can’t fix what you can’t see …. It’s your SOUL that needs a surgery … #favouriteSong #beyonce #prettyhurts @beyonce #loveU #respect @lynne_world #lynneworld #Greece Το 2005 στέφτηκα miss Ελλάς .. δέχτηκα 18 χρόνων πολύ κριτική για την εξωτερική μου εμφάνιση από την πρώτη κι ολας μέρα … Αυτό που εκανα ήταν να θέλω να είμαι υγιής …. ! #takeCare #bestrong

A post shared by Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin) on Jul 20, 2020 at 10:59am PDT

Ενώ η ίδια εξέλαβε πολλά θετικά σχόλια γι αυτή της την ανάρτηση, η Ελευθερία Ελευθερίου, έσπευσε να σχολιάσει με άκρως ειρωνικό ύφος γράφοντας: «ok μας έπεισες»

Η Κατερίνα Στικούδη, διερωτήθηκε στο story που ανέβασε, τον λόγο που εκφράστηκε η συνάδελφος της, με αυτόν τον τρόπο λέγοντας τη γνωστή φράση: « Τι φάση δηλαδή;;;;»

Ωστόσο, η Ελευθερία Ελευθερίου, δεν σταμάτησε εκεί…

Ανέβασε με τη σειρά της, στον δικό της λογαριασμό στο Instagram, story και με εξίσου ειρωνικό ύφος είπε:

«Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Νομίζω ότι γενικά, λίγο αυτή όλη η φάση με τα πιάνο μας κούρασε…» .

Keywords
Τυχαία Θέματα