«Κόκκινος κύκλος» στο Κερατσίνι: Αλβανός πήγε να σφάξει τη γυναίκα του και μετά έκανε χαρακίρι!

Μια φρικιαστική εικόνα, που έμοιαζε να έχει βγει από επεισόδιο της σειράς «Κόκκινος κύκλος», αντίκρισαν οι αστυνομικοί που έφτασαν το πρωί του περασμένου Σαββάτου σε διαμέρισμα στο Κερατσίνι.

Εκεί βρισκόταν ταμπουρωμένος ένας Αλβανός, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε αποπειραθεί να σκοτώσει με μαχαίρι τη 45χρονη σύζυγό του. Όταν πείστηκε να τους ανοίξει την πόρτα, τον βρήκαν αιμόφυρτο, με ένα βαθύ τραύμα το οποίο είχε προκαλέσει ο ίδιος στην κοιλιά του, νομίζοντας ότι η σύζυγός του ήταν νεκρή!

Σύμφωνα με το bloko.gr, όλα άρχισαν όταν η Αστυνομία

ενημερώθηκε από γείτονες της άτυχης γυναίκας ότι ο σύζυγός της πήδησε από ένα παράθυρο στο εσωτερικό του σπιτιού όπου εργαζόταν και της επιτέθηκε με μαχαίρι, προκαλώντας της πολλαπλά τραύματα στον λαιμό και στα χέρια.

Πρώτες βοήθειες

Στο σημείο έφτασαν άνδρες της Αμεσης Δράσης και της ομάδας ΔΙΑΣ., οι οποίοι πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες στο θύμα, που, αν και δεν διέτρεχε άμεσο κίνδυνο, παρουσίαζε έντονη αιμορραγία.

Από κάποια προσωπικά έγγραφα που είχαν πέσει από τον δράστη κατάφεραν να βρουν τη διεύθυνση κατοικίας του και έσπευσαν να του περάσουν χειροπέδες. Φτάνοντας έξω από το διαμέρισμα του Αλβανού, οι αστυνομικοί βρήκαν το παρκαρισμένο αυτοκίνητό του καλυμμένο απ΄ άκρη σ΄ άκρη με αίμα, που πιθανότατα ανήκε στον ίδιο, καθώς είχε τραυματιστεί στα χέρια στην προσπάθειά του να σκοτώσει τη 45χρονη!

Οι κηλίδες του αίματος οδήγησαν τους αστυνομικούς έξω από το διαμέρισμα του Αλβανού και προσπάθησαν επί περίπου μία ώρα να επικοινωνήσουν μαζί του, χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά, χάρη στην παρέμβαση του αδελφού του δράστη, ο οποίος επικοινώνησε μαζί του, ο… μαχαιροβγάλτης πείστηκε να ανοίξει την πόρτα. Αυτό που αντίκρισαν οι αστυνομικοί μπαίνοντας στο διαμέρισμα θα το θυμούνται για την υπόλοιπη ζωή τους, καθώς βρήκαν τον δράστη μέσα σε μια λίμνη αίματος, με ένα ανοιχτό τραύμα στην κοιλιακή χώρα και έντονη εκσπλάχνωση! Μετά το αρχικό σοκ τον έβαλαν στο κρεβάτι του, έδεσαν με γάζες τα τραύματά του για να σταματήσουν την αιμορραγία και τον εμψύχωναν ώσπου να φτάσει ασθενοφόρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα