ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Τζώρτζη Παπανικολάου

17:04 1/6/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Τζώρτζη ΠαπανικολάουΠαρασκευή, Ιούνιος 1, 2018 - 17:04

❱❱ Το διάστημα που συμμετείχε στο «MasterChef» δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έγραφαν στο twitter ότι ο Τζώρτζης Παπανικολάου διαθέτει master όχι τόσο στην κουζίνα όσο περισσότερο στην...

... ίντριγκα και την κατινιά. Ποιος ξεχνάει άλλωστε τους επικούς καβγάδες του με τη Γωγώ Κωστάκη και τα «γαλλικά» που αντάλλαξαν στο φετινό (άγριο!) reality μαγειρικής του Star; Πλέον

τα 15 λεπτά δημοσιότητας που αναλογούν στους περισσότερους από τους συμμετέχοντες σε τέτοιου είδους τηλεοπτικά προγράμματα φαίνεται ότι έχουν περάσει για τον Τζώρτζη. Ο ίδιος, λοιπόν, θέλησε να μας θυμίσει την... αξία του μέσα από μια συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Το τι είπε το στόμα του δεν περιγράφεται. «Υπάρχει μεγάλη αναγνωρισιμότητα μετά το “MasterChef”. Ο κόσμος με θαυμάζει» δήλωσε ο wannabe τηλεαστέρας της μαγειρικής. Οπως διευκρίνισε, μάλιστα, ενώ αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού λάμβανε καθημερινά υβριστικά μηνύματα στα social media, τώρα πια οι διαθέσεις του κόσμου απέναντί του έχουν αλλάξει. «Στον δρόμο που ερχόμουν εδώ έβγαλα 60 selfies» ανέφερε με στόμφο, θέλοντας να μας αποδείξει πόσο δημοφιλής είναι. Και καλά να το έλεγε αυτό ο Ακης Πετρετζίκης, θα τον πιστεύαμε. Το είπε όμως ο Τζώρτζης, ο πρώην παίκτης του «MasterChef 2» και -όπως πληροφορηθήκαμε- ανιψιός της παρουσιάστριας Σάσας Σταμάτη. Και είπε και κάτι άλλο, ακόμα χειρότερο: «Είχα πάει να πάρω το μετρό και ο οδηγός με έβαλε μπροστά στο τιμόνι και πήγαμε μαζί. Μου λέει “όχι, αφού είδα τον Τζώρτζη, θα σε πάω πρώτη θέση”».

Το ξέρεις, αγαπητέ Τζώρτζη, πως αυτό που διαλάλησες μέσα από την κάμερα είναι, αν όχι παράνομο, τουλάχιστον παράτυπο; Κάτι παρόμοιο είχε κάνει πέρυσι ο Ορέστης Τσανγκ του «Survivor» και είχε πέσει γερό κράξιμο! Συμπέρασμα: Τζώρτζη, καλύτερα να μαγειρεύεις παρά να μιλάς!

Keywords
Τυχαία Θέματα