ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Σάββα Πούμπουρα

15:47 2/7/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στον Σάββα ΠούμπουραΔευτέρα, Ιούλιος 2, 2018 - 15:47

❱❱ Δεν είναι τυχαίο που δύο ομορφονιοί πάλαι ποτέ συνεργάτες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο θρυλικό «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» είναι οι μοναδικοί που βγήκαν δημόσια και την υπερασπίστηκαν με τις... ασπίδες τους.

Ο ένας ήταν το μοντέλο Στέφανος -Στιβ- Μιλάτος και πρόσφατα ο Σάββας Πούμπουρας.

Ο ποιος; Ναι, ναι, ο Πατρινός παρουσιαστής (;) που δεν μιλά ποτέ για την προσωπική του ζωή, σπανίως δίνει συνεντεύξεις -μάλλον δεν του ζητούν!- και στην τηλεόραση εργάζεται κατά περιόδους.

Θεώρησε

συνετό να τα βάλει με τους δημοσιογράφους, πως δήθεν εκείνοι δημιουργούν αρνητικό κλίμα για την πρώην οικοδέσποινα του Alpha και η «Queen Dina» είναι ένα ταπεινό κορίτσι, σεμνό, και όλα όσα ακούγονται για απολύσεις εργαζομένων στην εκπομπή της είναι φανταστικά σενάρια! «Θα συνεργαζόμουν ξανά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Γιατί όχι; Γιατί με ρώτησες μόνο για την Κωνσταντίνα όμως; Ολοι ακούνε σχόλια. Εσείς την πυροβολάτε! Μια χαρά είναι το κορίτσι. Ολος ο κόσμος είναι μια χαρά. Αν σταματήσετε εσείς να τους πυροβολάτε, όλα θα είναι τέλεια και δεν θα μας ρωτάτε τέτοια πράγματα» δήλωσε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες περιμένοντας το βραβείο του... καλού Σαμαρείτη που δεν έφτασε ποτέ.

Η αλήθεια είναι ότι ο Σάββας Πούμπουρας δεν είχε λόγο να βρίσκεται καθημερινά στα δημοσιογραφικά γραφεία ούτε στις συσκέψεις ούτε καν στον σχεδιασμό της σκαλέτας της εκπομπής. Πήγαινε τα Σαββατοκύριακα, περνούσε από το μακιγιάζ, έβαζε πούδρα, διάλεγε με τον στιλίστα ρούχα κι έπιανε στασίδι στον καναπέ δημιουργώντας μια λακουβίτσα στο μαξιλάρι από το τρίωρο καθισιό!

Τα νέα πρόσωπα που έβλεπε κατά καιρούς, από αρχισυντάκτες έως δημοσιογράφους, να κυκλοφορούν στο πλατό τι νόμιζε ότι ήταν; Κοινό; Ονειρο ζει ο Σάββας Πούμπουρας, μην τον ξυπνάτε!

Σάββας Πούμπουρας
Keywords
Τυχαία Θέματα