ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

SHOWBIZH «Espresso» κάνει dislike!ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στην Κωνσταντίνα ΣπυροπούλουΠαρασκευή, Μάιος 11, 2018 - 17:13

❱❱ Πρώτα φαγητό και μετά εκπομπή! Τηλεοπτική εμφάνιση στο «Oοh la la» με τους δικούς της όρους επιθυμεί να κάνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η παρουσιάστρια, η οποία οδήγησε πριν από δύο χρόνια στα δικαστήρια τη Σάσα Σταμάτη, αποκάλυψε πως μια κοινή τους κοσμική έξοδος για καφέ

ή φαγητό θα την έκανε να νιώθει πιο άνετα για το μετέπειτα πιθανό τηλεοπτικό τους τετ α τετ στα στούντιο του Σκάι.

Η Ροδίτισσα -λέγε με και... Οπρα- εξακολουθεί να πορεύεται με τα μυαλά του παρελθόντος. Τότε που είχε τον «Θεό βοήθεια» και υποδυόταν την πρωινατζού παρουσιάστρια. Τότε που οι απαιτήσεις της ήταν διαταγές. Κι αυτήν τη φορά έκανε το ίδιο. Δοκίμασε τη δυναμική της στα media. Και περιμένει να δει αν είναι ακόμα σε μεγάλη ισχύ.

Η πρώην τηλεπερσόνα του Alpha, που αναμένεται του χρόνου να ενταχθεί στην οικογένεια του φαληρικού καναλιού παρουσιάζοντας το trash reality «My Style Rocks», μίλησε για τις αθώες απαιτήσεις της μπροστά στις κάμερες επιστρατεύοντας το πιο γλυκό ύφος της, το ίδιο με εκείνο που είχε υιοθετήσει κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο «Survivor», δίχως φυσικά να πείσει τους περισσότερους. Με ναζιάρικη φωνή και γελάκια άνευ λόγου είπε όσα ήθελε στους δημοσιογράφους για να τα ακούσει η «πεθερά» (στην προκειμένη περίπτωση η Σάσα Σταμάτη) και να «τσιμπήσει» το δόλωμα.

Κοινώς, το νόημα ήταν: «Αν με θες καλεσμένη, πρώτα θα συζητήσουμε εκτός στούντιο. Deal;» Η Σπυροπούλου πραγματικά εξελίσσεται σε μεγάλο «αστέρι» ετοιμότητας και διαχείρισης αναπάντεχων ερωτήσεων. Οταν οι ρεπόρτερ λοιπόν αναφέρθηκαν στις απολύσεις που γίνονταν εξαιτίας της στην εκπομπή «Σπίτι μου, σπιτάκι μου», απάντησε γλυκά πως το θέμα έχει τελειώσει και έχει βάλει τελεία. Και με μια τελεία σβήνει το παρελθόν;

Με το... κιλό οι έξοδοι φτασμένων έμπειρων δημοσιογράφων που έμειναν ξαφνικά άνεργοι, αλλά η «ξανθιά» με μια τελεία θεωρεί όλα όσα συνέβησαν τότε άνευ λόγου, ουσίας και σοβαρότητας . Τελικά είναι survivor!

Keywords
Τυχαία Θέματα