ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Βίκυ Κάβουρα

SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Βίκυ ΚάβουραΔευτέρα, Οκτώβριος 8, 2018 - 15:21

❱❱ «Εχω ένα διωράκι μέσα στη μέρα, που γίνομαι πιο γλυκιά, πιο προσιτή...» δήλωσε στις κάμερες η Βίκυ Κάβουρα, και συμπλήρωσε:

«Δεν είναι επιθετικότητα, αλλά, όταν σε μια γυναίκα έχει λείψει η αγκαλιά, αγριεύει... Εχω να κάνω σχέση πάνω από τέσσερα (χρόνια)... Μόνη, μόνη τελείως». Δηλαδή, κυρία Κάβουρα, για να καταλάβουμε... Είστε ανοιχτή σε νέες γνωριμίες 10 με 12 το πρωί, εξαιρούνται Κυριακές και αργίες; Σαν τις δημόσιες υπηρεσίες; Οπως λέμε «το κατάστημα θα παραμείνει

κλειστόν λόγω αγριότητας;». Η Βίκυ δέχεται φλερτ, κατόπιν ραντεβού, αυστηρά τις αναγραφόμενες ώρες; Αν είναι έτσι, να ενημερώσετε άμεσα τους ενδιαφερομένους -που, αν κρίνουμε από το γεγονός ότι είστε μια χαρά κορίτσι, θα πρέπει να είναι πολλοί-, για να πάρουν σειρά προτεραιότητας, νουμεράκι και όλα τα προβλεπόμενα.

Βίκυ, παρακαλούμε σοβαρευτείτε! Ομορφη είστε, έξυπνη δείχνετε, αλλά και διάσημη μέσω της δουλειάς σας. Τέτοιες δηλώσεις δεν σας κολακεύουν ούτε σας τιμούν. Επιπλέον, αν όντως ισχύει αυτό που δηλώσατε, όχι τέσσερα χρόνια θα είστε «μόνη, τελείως μόνη», αλλά... είκοσι τέσσερα! Και τότε να δείτε αγριάδα από την έλλειψη αγκαλιάς. Δεν θα χρειάζεστε σύντροφο, αλλά θηριοδαμαστή!

Keywords
Τυχαία Θέματα