ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Στέλλα Μιζεράκη

SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Στέλλα ΜιζεράκηΠαρασκευή, Μάιος 25, 2018 - 15:53

❱❱ Η πρώην λουλουδού «Μαρία Αντουανέτα» τώρα θέλει χιλιάρικα για υαλουρονικά

Μα ποια είναι, τέλος πάντων; Μία άγνωστη μέχρι πρότινος Κρητικοπούλα, άνευ συγκεκριμένης ιδιότητας. Γνωστή φιγούρα μόνο στους κύκλους των πλαστικών και των δερματολόγων, αφού έχει δοκιμάσει επάνω της κάθε νέα και παλιά εφαρμογή της αισθητικής ιατρικής.

Εγινε αγνώριστη μέσα σε λίγα χρόνια χάρη στις επεμβάσεις και αναγνωρίσιμη μέσα σε λίγους

μήνες χάρη σε ένα reality. Και το σημαντικότερο; Εχει γίνει από τις «αγαπημένες παίκτριες του κοινού», τίτλος που της αποφέρει 2.500 ευρώ κάθε φορά που τον κερδίζει.

Ομως, ούτε αυτό ούτε κανένα από τα παραπάνω στοιχεία που την περιγράφουν δεν της δίνει το δικαίωμα να πετάει on air νεοπλουτίστικες ατάκες του τύπου: «Είμαι κινητό έξοδο. Τα λεφτά θα τα κάνω τρέσες και υαλουρονικό». Τάδε έφη η... Μαρία Αντουανέτα του κώ...τσου!

Μάλλον ξέχασε η κυρία Μιζεράκη, η «diva», σύμφωνα με τις fan pages της, την εποχή που ξεροστάλιαζε όρθια όλη νύχτα με τα πανέρια λουλούδια στο χέρι, στα τοπικά μπουζουξίδικα, για ένα νυχτοκάματο. Οχι ότι αυτή η δουλειά είναι ντροπή! Το αντίθετο μάλιστα.

Μήπως έχει μπερδευτεί τώρα που είναι κλεισμένη σε βίλα στην Τουρκία και νομίζει ότι ζει κιόλας εκεί; Είναι επιεικώς απαράδεκτο σε μία Ελλάδα που μαστίζεται από την οικονομική κρίση, που άνθρωποι οδηγούνται συχνά στην καταστροφή και την αυτοκτονία, που κορίτσια της ηλικίας της δουλεύουν σε τρεις και τέσσερις δουλειές για 600 ευρώ, να βγαίνει η όποια Στέλλα να διατυμπανίζει τη σπατάλη χρημάτων, που δεν τα έχει καν δουλέψει, αλλά κερδίσει σε ένα trash τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Το χειρότερο όμως είναι άλλο: η βαμμένη ξανθιά, η γεμάτη τρέσες, εξτένσιον, ενέσιμα υλικά, φακούς επαφής και κιλά καλλυντικών περνιέται για «ίνδαλμα» σε μία μερίδα νέων κοριτσιών.

Κάποιες μάλιστα ταυτίζονται και στενοχωριούνται και αγωνιούν που δεν έχουν 2.500 ευρώ να ακουμπήσουν στην καρέκλα του πλαστικού προκειμένου να τις κάνει έτσι! Λίγη τσίπα, Στέλλα Μιζεράκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα