ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Μαρία Ματσούκα

SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Μαρία ΜατσούκαΔευτέρα, Αύγουστος 27, 2018 - 15:58

❱❱ Στέλεχος καναλιού πρότεινε στη Μαρία Ματσούκα να παρουσιάσει εκπομπή στην τηλεόραση κι εκείνη αρνήθηκε!

Δεν της άρεσε πολύ το concept, όπως αποκάλυψε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «People», αφήνοντας το πανελλήνιο άναυδο να... σκίζει τα ρούχα του για το κακό που βρήκε τη χώρα!

«Δεν ήταν κάτι το οποίο μου άρεσε πολύ. Αν προκύψει κάτι που να μου ταιριάζει, θα το δοκιμάσω, γιατί μου αρέσουν η επικοινωνία και η αμεσότητα» αποκάλυψε, με το βλέμμα της

στραμμένο στο... τηλεοπτικό τοπίο του μέλλοντος.

Τι; Δεν ξέρετε ποια είναι η Μαρία Ματσούκα; Θα σας μαλώσω! Το επίθετο «μιλάει» από μόνο του: Είναι η αδελφή της ηθοποιού Δήμητρας Ματσούκα, πρώην τραγουδίστρια, χωρίς κάποιο σουξέ στο ενεργητικό της και νυν σχεδιάστρια μιας σειράς με πολύ σέξι μαγιό!

Η Μαρία κόβει, ράβει και η πρωταγωνίστρια Δήμητρα τα διαφημίζει μέσω Instagram. Οικογενειακή επιχείρηση, δηλαδή!

Η πάλαι ποτέ αοιδός, η οποία συμμετείχε πέρυσι στο... έπος της Κουρούτας, δηλαδή στο reality «Survival Secret», έδειξε ότι διαθέτει κορμί φιδίσιο, όχι όμως και το χάρισμα της παρουσιάστριας για να βγει μπροστά στις κάμερες και να ψυχαγωγήσει τους τηλεθεατές. Πόσα τραγούδια να πει σερί; Δεν έχει και το ρεπερτόριο της Αντζελας Δημητρίου, να πει δέκα ζεϊμπέκικα στη σειρά φέρνοντας πάλι το καλοκαίρι στις καρδιές μας.

Ωστόσο, αυτό που προβληματίζει περισσότερο είναι η ταυτότητα του στελέχους του καναλιού που είχε την ιδέα να της εμπιστευτεί την παρουσίαση ή την ενεργό συμμετοχή σε ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Ποιο σαΐνι ήταν αυτό; Ποιος... Κολοσσός της Ρόδου; Απαιτούμε να εμφανισθεί για να λάβει το τιμητικό παράσημο της εξυπνάδας για την ικανότητά του να «βλέπει» φρέσκα πρόσωπα για τη μικρή οθόνη εκεί όπου δεν υπάρχουν!

Μαρία Ματσούκα
Keywords
Τυχαία Θέματα