ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Μαρία Κορινθίου

SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Μαρία ΚορινθίουΤρίτη, Απρίλιος 23, 2019 - 19:21

❱❱ «Καλό Πάσχα να έχουμε και μια υπέροχη Μεγάλη Εβδομάδα!» ευχήθηκε η Μαρία Κορινθίου στο Instagram (σχεδόν) ντυμένη κουνελάκι, όχι πασχαλινό, αλλά... του Χιου Χέφνερ!

Ντεκολτέ, ράντες κατεβασμένες και λάγνο βλέμμα ολοκλήρωσαν τη σέξι ανάρτησή της.

Κυρία Κορινθίου! Η Μεγάλη Εβδομάδα δεν είναι γιορτή! Δεν μπορεί να είναι «υπέροχη»,

καθώς αποτελεί την εβδομάδα των Παθών του Κυρίου. Κι εδώ συγχέετε, προφανώς, την έννοια της λέξης «Πάθη», καθώς αυτήν την περίοδο, κυρία Κορινθίου, το νόημά της δεν είναι ότι ο Θεάνθρωπος ήταν «παθιασμένος» με κάτι ή πως «απολάμβανε τα πάθη του, όπως αλκοόλ, γυναίκες, τζόγο κ.λπ.»! Εννοούμε ότι «έπαθε», δηλαδή βασανίστηκε φρικτά πριν οδηγηθεί στη Σταύρωση (για τις δικές μας αμαρτίες) και την Ανάσταση.

Αυτό σημαίνει ότι η Μ. Εβδομάδα είναι η πιο πένθιμη του χρόνου για τον χριστιανισμό και δεν συνηθίζεται να ευχόμαστε «Υπέροχη Μ. Εβδομάδα να έχουμε!», όπως δεν θα λέγαμε, για παράδειγμα, «Πάτε σε κηδεία; Να περάσετε τέλεια!».

Οσο για το styling, ίσως επειδή είστε καθολική και γιορτάσατε ήδη το Πάσχα παρασυρθήκατε από τις ξένες συναδέλφους σας, που γέμισαν το Instagram με αυτιά κουνελιού, και ακολουθήσατε απλώς το παράδειγμά τους, προσαρμόζοντάς το στα ελληνικά δεδομένα. Τι να πούμε; Οπως και να ’χει, ήταν μάλλον ατυχές...

Keywords
Τυχαία Θέματα