ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Μπέττυ Μαγγίρα

SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Στη Μπέττυ ΜαγγίραΤετάρτη, Δεκέμβριος 5, 2018 - 15:32

❱❱ Η Μπέττυ Μαγγίρα θεωρεί κουτό το ν' αντιδρούν στην κριτική της οι παίκτριες του «My Style Rocks» και το δήλωσε με στόμφο σε συνέντευξή της.

«Τα κορίτσια το ξέρουν πριν έρθουν στο σόου ότι αυτό είναι το κόνσεπτ. Φοράμε το στιλ, το δείχνουμε και οι κριτές το κρίνουν.

Οπότε το να αντιδρούν το θεωρώ κουτό. Τώρα, αν δεν μπορείς να το δεχθείς, είναι δικό σου θέμα, όχι δικό μου» είπε αυθόρμητα, μάλλον όμως

χωρίς να το καλοσκεφτεί.

Κυρία Μαγγίρα, αν οι παίκτριες δεν αντιδρούσαν στην κριτική σας και δέχονταν στωικά και με χαμόγελο καθετί που τους ξεφουρνίζετε με ύφος περισπούδαστο εσείς και οι δύο συνάδελφοί σας, δεν θ' ανέβαιναν ποτέ τα νούμερα και το reality. Τι σημαίνει αυτό; Η εκπομπή όπου συμμετέχετε θα είχε πάει για... φούντο κι εσείς θ' αναζητούσατε νέο τηλεοπτικό στασίδι.

Να σας θυμίσουμε, κυρία Μαγγίρα, ότι η περσινή νικήτρια του «My Style Rocks» Ραμόνα Βλαντή κέρδισε τα λεφτά και τις εντυπώσεις ακριβώς γι' αυτό: επειδή αντιδρούσε στην κάθε σαχλαμάρα που της έλεγαν οι προκάτοχοί σας στην κριτική επιτροπή.

Μπας και δεν έχετε πάρει χαμπάρι ακόμα ότι δουλεύετε σε reality; Μπας και νομίζετε ότι μετά το «My Style Rocks» θα σας φωνάξουν από την αμερικανική «Vogue» ν' αναλάβετε τη διεύθυνσή της;

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα