Κοινό μέτωπο κατά των ναρκωτικών

ΠΟΛΙΤΙΚΗΟσα παίρνει ο άνεμοςΚοινό μέτωπο κατά των ναρκωτικών Τρίτη, Ιανουάριος 29, 2019 - 17:19

❱❱ Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Π. Γερουλάνος καλεί τους Μπακογιάννη και Ηλιόπουλο να ενώσουν τις δυνάμεις τους

Από τη
Βίβιαν Μπενέκου

Συνεργασία κορυφής για το μεγάλο θέμα των ναρκωτικών στην Αθήνα ζητεί επειγόντως με επιστολή του ο υποψήφιος δήμαρχος

Αθηναίων και πρώην υπουργός Παύλος Γερουλάνος.

Απευθύνει έκκληση μέσω επιστολής στον Κώστα Μπακογιάννη της Ν.Δ. και τον Νάσο Ηλιόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ να συνεννοηθούν άμεσα για τη μάστιγα των ναρκωτικών που θερίζει τις γειτονιές της πρωτεύουσας.

«...Μπροστά στα μάτια μας», λέει ο Παύλος Γερουλάνος στην επιστολή του, «συμπολίτες μας αργοπεθαίνουν μέρα μεσημέρι στα κεντρικότερα σημεία της Αθήνας και ο πόνος που αντικρίζουμε συχνά ξεπερνά τα όρια της αντοχής. Σας καλώ λοιπόν, σε χρόνο που θα συμφωνήσουμε από κοινού, να σχεδιάσουμε το πρώτο κοινό Δημοτικό Σχέδιο Δράσης (ΔΣΔ) για τα ναρκωτικά».

Η ιδέα του υποψήφιου δημάρχου είναι πρωτότυπη και ιδιαίτερα χρήσιμη. Ο Κώστας και ο Νάσος θα πρέπει να τη σκεφτούν σοβαρά. Να μια ωραία σύγκλιση!

Αύξηση μισθών και τσίπουρο

❱❱«Μερακλώνεινγκ πήπολ» τα κορίτσια του ΣΥΡΙΖΑ. Με λευκό πολύ κομψό ταγέρ εμφανίστηκε στο υπουργικό συμβούλιο η υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου και σάρωσε τα ανδρικά βλέμματα των συναδέλφων της. Εκεί λοιπόν πανηγυρικά η ωραία Εφη, ατσαλάκωτη και άψογα βαμμένη, ανακοίνωσε την αύξηση του κατώτατου μισθού.
Η άλλη συριζαία, η υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου, υπερδραστήρια στα social media, ανέβασε μια αφισέτα που διαφημίζει με ιδιότυπο τρόπο το τσίπουρο Ολύμπου. Γράφει με χιούμορ η αφίσα που τράβηξε και το ενδιαφέρον της Κατερίνας: «Ιαματικό τσίπουρο Λιβαδίου Ολύμπου. Εκλεκτόν τερψιλαρύγγιον, δι' εκλεκτούς γευσιγνώστας. Μερακλώνεινγκ πήπολ»!

Νέα πνοή στο Λαύριο

❱❱Ωραία σκέψη, μακάρι να υλοποιηθεί. Η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου αποφάσισε να αποκαταστήσει τη Γαλλική Σκάλα, το εμβληματικό βιομηχανικό μνημείο του Λαυρίου. «Η αποκατάσταση της Γαλλικής Σκάλας στο λιμάνι σηματοδοτεί την αναβάθμιση ενός από τα σημαντικότερα τοπόσημα της πόλης του Λαυρίου και του ευρύτερου ιστορικού και αρχαιολογικού χώρου της Λαυρεωτικής» δήλωσε η Ρένα στην εκδήλωση που έγινε χθες για την παρουσίαση της μελέτης για τη Γαλλική Σκάλα. Το έργο θα κοστίσει περίπου 2.000.000 ευρώ, αλλά με την ολοκλήρωσή του θα υπενθυμίζει στους επισκέπτες τη μεταλλευτική και μεταλλουργική ιστορία του τόπου. Κι όντως είναι έτσι, καθώς το Λαύριο έχει μια περίεργη αύρα και ομορφιά που δεν συναντά κανείς πουθενά αλλού στην Ελλάδα.

Ποια σύγκλιση, παιδιά;

❱❱Η σύγκλιση, λέει, των προοδευτικών δυνάμεων θα γίνει στο Ηράκλειο Κρήτης υπό τον Δημήτρη Τζανακόπουλο. Οι συγκλινόμενοι θα είναι ο Γιάννης Ραγκούσης και ο Σπύρος Δανέλλης. Η εκδήλωση θα έχει θέμα την ανάγκη σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων σε Ελλάδα και Ευρώπη με ομιλητές τους παραπάνω... Ποια σύγκλιση, παιδιά; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

(!)

Οποιος πιστεύει ότι τα ετερώνυμα δεν μπορούν να γίνουν φίλοι, αν και έλκονται, κάνει λάθος. Η βουλευτής Γεωργία Γεννιά και η τραγουδίστρια Αννα Βίσση το αποδεικνύουν. Αν και δραστηριοποιούνται σε εντελώς διαφορετικούς χώρους, εντούτοις είναι κολλητές φίλες. Και όχι μόνο αυτό, αλλά η Γεωργία είναι η μεγαλύτερη θαυμάστρια της Αννας. «Πόση ενέργεια η φίλη μου! Αντέχει μέσα στον χρόνο και γίνεται συνεχώς καλύτερη... Αγαπάμε Αννα Βίσση» έγραψε χαρακτηριστικά η Γεννιά! Λέτε να είναι και ΣΥΡΙΖΑ η Βίσση;

Keywords
Τυχαία Θέματα