Καθηγητής πανεπιστημίου πνίγηκε στη Μάνη ενώ έκανε ψαροντούφεκο

19:07 1/9/2017 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΚαθηγητής πανεπιστημίου πνίγηκε στη Μάνη ενώ έκανε ψαροντούφεκοΠαρασκευή, Σεπτέμβριος 1, 2017 - 19:06

Μέσα στη θάλασσα, που ήταν μία από τις μεγάλες αγάπες του, άφησε την τελευταία πνοή του ο 42χρονος επίκουρος καθηγητής του Ιόνιου Πανεπιστημίου Ιωάννης Παπαδάκης, ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του είχε επισκεφθεί με το φουσκωτό σκάφος τους την περιοχή Χοτάσια Μάνης.

Ο άτυχος άνδρας είπε στη σύζυγό του ότι θέλει να βουτήξει για ψαροντούφεκο, όπως και έγινε. Ο χρόνος κυλούσε και ο καθηγητής δεν εμφανιζόταν στην επιφάνεια, κάτι που έκανε

την αγαπημένη του σύζυγο να ανησυχήσει και να ειδοποιήσει τις Αρχές. Τελικά ο 42χρονος εντοπίστηκε νεκρός σε βάθος 15 μέτρων. Η μεγάλη αγάπη του, η θάλασσα και ο βυθός, τον «κράτησαν» για πάντα.

Από τον Ιούλιο του 2011 έως το τέλος της ζωής του ο Ιωάννης Παπαδάκης ήταν επίκουρος καθηγητής (επί θητεία) του Τμήματος Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο.

Η νεκρώσιμος ακολουθία αναμένεται να τελεστεί σήμερα στις 11.30 το πρωί στο Κοιμητήριο Αμαρουσίου. Η οικογένεια του Γιἀννη Παπαδάκη επιθυμεί, αντί στεφάνου, την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS.

«Ηταν ακούραστος στο μάθημα και αγαπητός από όλους τους φοιτητές, δραστήριος ερευνητής, χαμογελαστός και ζεστός άνθρωπος, με μια ευγένεια που μαρτυρούσε την καλοσύνη και την ψυχική του καλλιέργεια. Οι συνάδελφοί του, συγκλονισμένοι από τον αιφνίδιο χαμό του, του ευχόμαστε καλό παράδεισο και στη σύζυγο και στην οικογένειά του θερμά συλλυπητήρια» ανέφερε σε ανακοίνωση το Τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας.

ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Ιωάννης ΠαπαδάκηςΙόνιο ΠανεπιστήμιοΠαράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα