Καταγγελία από τον δημοτικό σύμβουλο Σπύρο Λιβαθηνό: «Στρατός αστυνομικών για τον Ψινάκη»

SHOWBIZΚαταγγελία από τον δημοτικό σύμβουλο Σπύρο Λιβαθηνό: «Στρατός αστυνομικών για τον Ψινάκη»Σάββατο, Οκτώβριος 13, 2018 - 15:00

❱❱ Επίθεση κατά του δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη εξαπέλυσε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Σπύρος Λιβαθηνός (μικρή φωτό)...

... ο οποίος καταγγέλλει σε επιστολή του ότι ο πρώην μάνατζερ συνοδεύεται σε κάθε δημοτικό συμβούλιο από 20 με 30 αστυνομικούς!

Στην επιστολή του προς

την υπουργό Προστασίας του Πολίτη Ολγα Γεροβασίλη ο πρώην δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Πολίτες» του Ηλία Ψινάκη αναφέρει ότι ο δήμαρχος συνοδεύεται σε καθημερινή βάση από δύο με τρεις αστυνομικούς και διερωτάται αν τελικά κινδυνεύει από κάτι. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ερώτημα αν η υπουργός γνωρίζει κάποιον άλλον δήμαρχο που να απολαμβάνει τέτοια προνόμια.

Ο Σπύρος Λιβαθηνός στη σχετική επιστολή που έστειλε στα τέλη Σεπτεμβρίου προς την υπουργό, με κοινοποίηση και στον πρωθυπουργό, επισημαίνει τον κίνδυνο κλοπών και έκνομων ενεργειών μετά τη φονική φωτιά του Ιουλίου και το κλίμα ανασφάλειας που επικρατεί μετά τη συγχώνευση των Αστυνομικών Τμημάτων Μαραθώνα και Νέας Μάκρης.

Ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος υπογραμμίζει ότι, παρά την υπεράνθρωπη προσπάθεια των αστυνομικών, η περιοχή δεν αστυνομεύεται επαρκώς, την ώρα που ο δήμαρχος Ηλίας Ψινάκης φρουρείται από τρεις αστυνομικούς και στις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων παρίστανται δεκάδες αστυνομικοί.

Οπως αναφέρει, η εικόνα που αποκομίζουν οι πολίτες από τον Ηλία Ψινάκη και τον δήθεν κίνδυνο που διατρέχει είναι γραφική και καταλήγει ότι κρίνεται αναγκαία η επαναλειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος Μαραθώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα