Καστανή η «Ωραία μου Κυρία»!

SHOWBIZΚαστανή η «Ωραία μου Κυρία»!Δευτέρα, Σεπτέμβριος 26, 2016 - 18:21

Η Δήμητρα Ματσούκα εμφανίστηκε με νέο look σε πάρτι που έγινε στο Κολωνάκι

Η «Ρωξάνη» του «Συρανό» έγινε «Ωραία μου Κυρία» και η Δήμητρα Ματσούκα αποχωρίστηκε το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της, δίνοντας τη θέση του στο σκούρο καστανό, που είναι το φυσικό της και της πηγαίνει πολύ περισσότερο.

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της λαμπερής ηθοποιού με το καινούργιο look της έγινε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης σε γνωστό στέκι, στο Κολωνάκι.

Λίγες

ώρες μετά τη φωτογράφησή τους για την παράσταση «Ωραία μου Κυρία», που θα φιλοξενηθεί στο Πάνθεον σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα, οι συντελεστές της φιλόδοξης παραγωγής διασκέδασαν όλοι μαζί, σε πάρτι που οργάνωσε προς τιμήν τους ο pr-man Νεκτάριος Σκαμνάκης.

Με χτένισμα εποχής

Δίπλα στην ωραία -και καστανή πλέον- κυρία Δήμητρα Ματσούκα, η οποία εμφανίστηκε στο μαγαζί με χτένισμα εποχής, λόγω του shooting που είχε προηγηθεί, φωτογραφήθηκε ο συμπρωταγωνιστής της Κώστας Κόκλας.

Η «Ρωξάνη» του «Συρανό» έγινε «Ωραία μου Κυρία» και η Δήμητρα Ματσούκα αποχωρίστηκε το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της, δίνοντας τη θέση του στο σκούρο καστανό, που είναι το φυσικό της και της πηγαίνει πολύ περισσότερο. Η πρώτη επίσημη εμφάνιση της λαμπερής ηθοποιού με το καινούργιο look της έγινε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης σε γνωστό στέκι, στο Κολωνάκι. Λίγες ώρες μετά τη φωτογράφησή τους για την παράσταση «Ωραία μου Κυρία», που θα φιλοξενηθεί στο Πάνθεον σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα, οι συντελεστές της φιλόδοξης παραγωγής διασκέδασαν όλοι μαζί, σε πάρτι που οργάνωσε προς τιμήν τους ο pr-man Νεκτάριος Σκαμνάκης. Δίπλα στην ωραία -και καστανή πλέον- κυρία Δήμητρα Ματσούκα, η οποία εμφανίστηκε στο μαγαζί με χτένισμα εποχής, λόγω του shooting που είχε προηγηθεί, φωτογραφήθηκε ο συμπρωταγωνιστής της Κώστας Κόκλας.

Keywords
Τυχαία Θέματα