Καρτούν με... Λάκη αλλά και Μενεγάκη

ΡΕΠΟΡΤΑΖΚαρτούν με... Λάκη αλλά και ΜενεγάκηΤετάρτη, Ιούνιος 11, 2014 - 13:45

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Λάκης Λαζόπουλος καρτούν; Ναι, και μάλιστα ξετρελάθηκαν με την ιδέα! Δουλειές με φούντες είχαν τις προηγούμενες μέρες η παρουσιάστρια της «Ελένης», ο Αντώνης Σρόιτερ, η Σταματίνα

Τσιμτσιλή, η Ελένη Τσολάκη, ο Δημήτρης Παπανώτας και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος. Κι αυτό γιατί έγιναν... κινούμενα σχέδια κι έπρεπε να μπουν στο στούντιο για να τους «δανείσουν» τις φωνές τους. Ο Λάκης δεν ήταν στο team, λόγω του «Τσαντιριού», αναμένεται όμως να μπει κι αυτός σύντομα σε... περιπέτειες.

Γιατί όμως έγιναν κινούμενα σχέδια οι δημοφιλείς παρουσιαστές και δημοσιογράφοι του Alpha; Γιατί θα εμπλακούν στις περιπέτειες του... Τοτού, του Μπόμπου και της Αννούλας; Η νέα σατιρική σειρά κινουμένων σχεδίων με τίτλο «Από άλλο ανέκδοτο» θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 23 Ιουνίου στις 21.45 και θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη. Οι τρεις ήρωες των γνωστών ανεκδότων παίρνουν ψηφιακά «σάρκα και οστά» και γίνονται πρωταγωνιστές σε απίστευτες περιπέτειες. Συμμαθητές στο ίδιο σχολείο, δοκιμάζουν τα νεύρα όλων. Στα τέσσερα επεισόδια της σειράς θα περάσουν ως guest stars και οι παρουσιαστές του καναλιού, που θα εμπλακούν -για... κακή τους τύχη- σε περιπέτειες με τα τρία εννιάχρονα πιτσιρίκια. Στις αταξίες του Τοτού και των δύο επιστήθιων φίλων του θα μπλέξει και ο τραγουδιστής Θάνος Πετρέλης, που θα γίνει επίσης καρτούν κι αυτό έχει κάνει ευτυχισμένες τις κόρες του.

Οι τρεις ήρωες της νέας σατιρικής σειράς του Alpha είναι η κατάρα για κάθε δάσκαλο, αστυνομικό, πυροσβέστη, κληρικό, σουβλατζή, ελεγκτή του ΟΑΣΑ, πιτσαδόρο, παγωτατζή, γιατρό, νοσοκόμο και τραυματιοφορέα του ΕΚΑΒ.

Είναι τρία σκανταλιάρικα, ετοιμόλογα, εριστικά, επικίνδυνα, αφηρημένα πιτσιρίκια, φορτίο βαρύ για κάθε γονέα. Στις ιστορίες καθημερινής τρέλας ο Μπόμπος, ο Τοτός και η Αννούλα θα ανακατέψουν και την «ωραία Ελένη» της Κάντζας, αλλά και τον Λάκη με το «Τσαντίρι» του, και ο Θεός βοηθός!

Μαρία Ανδρέου

Keywords
Τυχαία Θέματα