«Καραγκιόζης ο Σεφερλής»

SHOWBIZ«Καραγκιόζης ο Σεφερλής»Πέμπτη, Φεβρουάριος 19, 2015 - 19:39

Κόντρα για το ποιος παίρνει τις καλύτερες συνεντεύξεις με... κοσμητικά επίθετα από το θέατρο των σκιών. Ο πρώην παρουσιαστής του πρωινού μαγκαζίνο στο Mega Πέτρος Κωστόπουλος σε εμφάνιση του στην εκπομπή τα «Καρντάσιανς» του ΑΝΤ1

αποκάλεσε τον αντικαταστάτη του Μάρκο Σεφερλή «καραγκιόζη», για να εισπράξει την επόμενη μέρα από τον κωμικό της εξής απάντηση: «Είναι τιμή μου να με θεωρούν καραγκιόζη! Αυτό μπορώ να κάνω καλά, να κάνω τον κόσμο να γελάει, και ο Καραγκιόζης ακόμα και σήμερα διασκεδάζει μικρούς και μεγάλους».

Ο Πέτρος Κωστόπουλος ήταν καλεσμένος προχθές το βράδυ στο live show των Γρηγόρη Αρναούτογλου, Δημήτρη Σταρόβα και Μαρίας Μπεκατώρου και, μεταξύ άλλων, έριξε τις... μπηχτές του με αποδέκτη τον Μάρκο Σεφερλή.

«Ο Μάρκος είπε ότι οι συνεντεύξεις στην τηλεόραση είναι μάπα. Δεν θα μου την πει κανένας Μάρκος, ούτε ο Στάθης Ψάλτης εμένα για τις συνεντεύξεις, ενοχλήθηκα προσωπικά. Θα 'ρθει το Δελφινάριο να πει σ' εμένα πώς να πάρω συνέντευξη; Πήγα εγώ στο θέατρο να κάνω τον καραγκιόζη; Δεν πήγα. Το "καραγκιόζη" το λέω με την καλή έννοια. Είναι ακομπλεξάριστος, αυτοσαρκάζεται, ξεφτιλίζεται με την καλή έννοια» είπε συγκεκριμένα ο περσινός οικοδεσπότης της εκπομπής «Πρωινό mou».

«Με την καλή έννοια»

Οπως ήταν αναμενόμενο, χθες το πρωί ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε στα σχόλια του Πέτρου.

«Ειπώθηκαν πάρα πολλά πράγματα "με την καλή έννοια" πάντα. Ποτέ δεν μίλησα για "συνεντεύξεις μάπα", εγώ δεν χρησιμοποιώ τέτοιο λεξιλόγιο. Ποτέ! Αυτό που έχω πει είναι ότι η διαφορά της εκπομπής αυτής στις συνεντεύξεις είναι ότι κάνω μια κουβεντούλα με τον καλεσμένο και δεν τον στήνω απέναντι για να βγάλω λαβράκι» είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα ο κωμικός και παρουσιαστής αποκάλυψε ότι πολλές φορές είχε δώσει συνεντεύξεις στα έντυπα τον Πέτρου Κωστόπουλου αλλά και στον ίδιο, «γεγονός που σημαίνει ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τις συνεντεύξεις του».

Αλκίνοος Μπουνιάς

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καραγκιόζης, Σεφερλής,karagkiozis, seferlis