Κάνει συλλογή με σπάνιες κούκλες
ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ
Μία σπάνια συλλογή από κούκλες, όλων των τύπων και όλων των εποχών, διαθέτει η πρώην υπουργός και νυν πρόεδρος του Δικτύου Μεταρρύθμισης Αννα Διαμαντοπούλου (φωτό). Αν και προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι μια «σιδηρά κυρία», όπως είναι η πρώην υπουργός, συλλέγει κούκλες, εντούτοις η ίδια έχει μια ενδιαφέρουσα
!Εξακολουθεί να είναι ένας υπέροχος πατέρας για τα δύο μικρότερα παιδιά του ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης . Κυρίως τα βραδιά της Κυριακής, που μπορεί περισσότερο, διαβάζει τον Κωνσταντίνο και τη Δάφνη, οι οποίοι ακόμη πηγαίνουν σχολείο και προετοιμάζονται για τα μαθήματα της εβδομάδας. Και μπαμπάς και πρόεδρος!
Ο επίτροπος κάνει... μπαμ
Νεαρές αλλά και ώριμες κύριες συνωστίζονταν για μια selfie με τον ωραίο επίτροπο Δημήτρη Αβραμόπουλο (φωτό) σε εκδήλωση της οργάνωσης Παναθηναϊκή, όπου ομιλητής ήταν ο ίδιος χθες το πρωί στην Παλαιά Βουλή. Πάντως, διαχρονικά ο κ. Αβραμόπουλος ασκεί γοητεία στο γυναικείο κοινό, που συνδύασε το τερπνόν μετά του ωφελίμου.
Από τη μια, δηλαδή οι κύριες που τον κάλεσαν ήθελαν να δουν από κοντά τον επίτροπο και, από την άλλη, να ενημερωθούν για τα τεκταινόμενα όσον αφορά το μείζον μεταναστευτικό πρόβλημα.
Θέμα της ομιλίας του κοινοτικού επιτρόπου Δημήτρη Αβραμόπουλο ήταν -όπως περιγράψαμε- το Προσφυγικό, που καίει τη χώρα μας. Παρόντες ήταν, μεταξύ άλλων, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και ο πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών Θανάσης Βαλτινός. Οταν ανέβηκε στο βήμα της Παλαιάς Βουλής ο επίτροπος Μετανάστευσης, διέκρινε στην πρώτη σειρά τον τέως πρόεδρο της Ν.Δ. Γιάννη Πλακιωτάκη και θέλησε να τον... πειράξει λέγοντας: «Τώρα θα πρέπει, αγαπητέ Γιάννη, να σας αποκαλούμε επίτιμο;».
Επιτέλους, αυτήν την εβδομάδα αρχίζει να γίνεται ενδιαφέρουσα η Βουλή, αφού πλήρως ξεκινά τις διεργασίες της την Τρίτη, με την προ ημερησίας συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών. Μέχρι τώρα σχεδόν υπολειτουργούσε. Μητσοτάκης και Τσίπρας ήδη... γυαλίζουν τα ξίφη τους. Το Ασφαλιστικό και οι αγρότες στους δρόμους είναι το πιο... ωραίο χωράφι για να σπείρουν θύελλες και οι δύο!
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Lifestyle
- Showbiz: Δ. Παπανδρέου: Δείτε που οφείλει τη "μεταμόρφωσή" της! (Video)
- Γιατί πρέπει κάθε πρωί να πίνεις νερό με λεμόνι
- Σκότωσαν και τον πατέρα του Κωστή Πολύζου; Νέες σοκαριστικές υποψίες για το σατανικό ζευγάρι
- Γιαγκούση:Της «έφυγε το σαγόνι» στην Πάνια όταν άκουσε την ηλικία της: «Ήταν σοκαριστικό και αγενές»
- Ελένη Μενεγάκη: Η τρυφερή αφιέρωση στον εορτάζοντα με φωτογραφίες!
- Oι πρώτες φωτογραφίες του μικρού Φοίβου και τα πρώτα χαμόγελα μετά τη σύλληψη του 35χρονου συζυγοκτόνου
- Τι ζωγράφισε ο μικρός Φοίβος μέσα στο νοσοκομείο-Σε χαρτί αποτύπωσε τις πληγές του
- Ο Λάκης Παπαδόπουλος μιλά πρώτη φορά για το σημάδι που έχει στο πρόσωπο και το bullying που έχει δεχτεί
- Ο Γιώργος Λιάγκας αντιδρά: «Για ποιο λόγο να μας ενδιαφέρει με ποια τα έχει ο αδερφός της Μενεγάκη ;»
- Υπόθεση μικρού Μπεν: Χάθηκε (!) δείγμα DNA νεαρού, που είχε ληφθεί πριν από εννέα χρόνια
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Espresso

- Τελευταία Νέα Espresso
- Κάνει συλλογή με σπάνιες κούκλες
- Το Πυροσβεστικό Σώμα παρέδωσε εννέα ασθενοφόρα στο ΕΚΑΒ
- Υπόθεση μικρού Μπεν: Χάθηκε (!) δείγμα DNA νεαρού, που είχε ληφθεί πριν από εννέα χρόνια
- Ο Μάρκος δίπλα στους εθελοντές
- Η βασίλισσα έλαμψε με την απουσία της!
- Μνήμες για έναν ήρωα
- Θλίψη για την Παπαχαραλάμπους, που έχασε τη μητέρα της
- Επιασαν αστυνομικούς που παρείχαν «προστασία» σε γνωστό εφοπλιστή
- Πράσινο φως για «εκτελέσεις»
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Lifestyle
- Η παχυσαρκία πριν την εγκυμοσύνη συνδέεται στενά με τη νεογνική θνησιμότητα
- Time machine! Το FTHIS.GR θυμάται αξέχαστες τηλεοπτικές στιγμές του Βλάσση Μπονάτσου και της Μαλβίνας Κάραλη
- 10 ανέγγιχτες γωνιές του πλανήτη!
- Showbiz: Π. Αναστασοπούλου: Η εντυπωσιακή αλλαγή πριν γεννήσει! (Φωτό)
- Media: Ρεκόρ τηλεθέασης για την Αγγελική Νικολούλη – Θα τρίβετε τα μάτια σας
- Showbiz: Α. Καλλιμούκου: Οι νέες δηλώσεις για τον αδερφό της Μενεγάκη!
- Showbiz: Ε. Αραβανή: Το... ξέσπασμα για το χωρισμό της και τα λεφτά!