«Κάνει ματ» στον άπιστο!

SHOWBIZ«Κάνει ματ» στον άπιστο!Σάββατο, Σεπτέμβριος 20, 2014 - 13:30

Σε παρτίδα σκάκι μέχρι... τελικής πτώσεως επιδόθηκαν ο Λευτέρης Πανταζής και η μέλλουσα κουμπάρα του Σάσα Μπάστα. Ποιος κέρδισε; Θα το μάθετε σε λίγες μέρες, οπότε θα κυκλοφορήσει το βιντεοκλίπ του ντουέτο τους με τίτλο «Αντι-άπιστος», που έγινε κιόλας σουξέ. Πρόκειται για το τραγούδι-απάντηση στην παλιότερη,

μεγάλη επιτυχία του Λευτέρη «Απιστος», το οποίο φέρει τις υπογραφές των Χριστόδουλου Σιγανού, Κωνσταντίνου Παντζή και Valentino στους στίχους και τη σύνθεση.

Τα γυρίσματα του κλιπ έγιναν στο σπίτι του Πανταζή, στη Βουλιαγμένη, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Μανώλη Τζιράκη. Σύμφωνα με το story, η απαστράπτουσα και πολύ ανανεωμένη Σάσα καλεί τον Λευτέρη να... μονομαχήσουν στο σκάκι - και όχι μόνο. Στόχος της είναι να τον ακούσει να της λέει ότι μετάνιωσε για το σουξέ του «Απιστος» και ότι από εδώ και στο εξής θα παραμείνει πιστός μόνο σ' εκείνη, αφήνοντας πίσω του τις «άλλες δέκα».

Οι δύο καλλιτέχνες πέρασαν πολύ ωραία κατά τη διάρκεια του γυρίσματος, αλλά και πίσω από τις κάμερες, την ώρα που προετοιμάζονταν για το κλιπ. Στο πλευρό της σέξι ξανθιάς βρέθηκαν η Ελενα Χριστοδούλου, η οποία επιμελήθηκε το μακιγιάζ της και ο Manos Giak, που... φιλοτέχνησε την εντυπωσιακή κουπ της τραγουδίστριας.

Από το γύρισμα δεν γινόταν να λείπει και ο Valentino, εκ των δημιουργών του κομματιού και αρραβωνιαστικός της Σάσας. Από τότε που ο Λευτέρης Πανταζής «έκλεισε» να παντρέψει το ζευγάρι οι προσφωνήσεις «κουμπάρε» και «κουμπάρα» δίνουν και παίρνουν κάθε φορά που συναντιούνται όλοι μαζί. Και μπορεί να μην έχει γίνει ακόμη γνωστή η ημερομηνία του γάμου τους, ωστόσο -όπως μάθαμε- λίγο προτού ντυθεί νυφούλα, η Σάσα Μπάστα θα γίνει νονά. Η τραγουδίστρια (η οποία έκανε χθες πρεμιέρα στο Εμπατή North με τον Χάρη Κωστόπουλο και τη Μαρία Καρλάκη) θα βαφτίσει το μωρό μιας φίλης της. Η ίδια μάλιστα πρόκειται να επιμεληθεί μόνη της τον στολισμό της εκκλησίας και τις μπομπονιέρες της βάφτισης, που θα είναι χειροποίητες.

Ο Λευτέρης Πανταζής, από την άλλη μεριά, βρίσκεται αυτές τις μέρες στη μακρινή Αυστραλία δίνοντας συναυλίες για τους ομογενείς. Επιστρέφοντας στα τέλη του μήνα θα ξαναφύγει αμέσως για να τραγουδήσει σε πριβέ γάμο στη Ρωσία και τον Οκτώβριο θα ξεκινήσει εκ νέου εμφανίσεις στο Romeo με τη Βασιλική Νταντά και τον Γιώργο Δασκαλάκη.

Ηλίας Μαραβέγιας

Keywords
Τυχαία Θέματα