«Κάνατε όλους τους Ελληνες περήφανους»

Οπως αναμενόταν, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τίμησε χθες στο Προεδρικό Μέγαρο την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού που βρέθηκε ξανά στην κορυφή της Ευρώπης. Ο Κάρολος Παπούλιας έδωσε σε όλα τα μέλη της ομάδας τιμητική πλακέτα, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» του χάρισαν μια μπάλα υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες και ο Γιώργος Πρίντεζης τού έδωσε δώρο ένα εισιτήριο διαρκείας του Ολυμπιακού!

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε στους πρωταθλητές Ευρώπης: «Θέλω να σας συγχαρώ γι' αυτό που καταφέρατε. Το μέγεθος της επιτυχίας

σας είναι τεράστιο, αλλά αυτό που μου αρέσει περισσότερο από όλα είναι το μήνυμα που περνάτε. Δίνετε κίνητρο στα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και σε μια περίοδο κρίσης χαράζετε τους δρόμους για το πώς μέχρι να μάχονται οι νέοι για να κερδίζουν. Συγχαρητήρια, μας κάνατε περήφανους».

Τους πρωταθλητές Ευρώπης τίμησε και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος έκανε ξεχωριστή μνεία στον Γιώργο Μπαρτζώκα που έγινε ο πρώτος Ελληνας προπονητής που κατέκτησε την Ευρωλίκα. «Τόσο εγώ όσο και ο Παναγιώτης Γιαννάκης βρεθήκαμε σε Final 4, αλλά δεν καταφέραμε κάτι ανάλογο με τον Γιώργο Μπαρτζώκα» είπε.

Δηλώσεις έκαναν και οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός Γ. και Π. Αγγελόπουλος, που ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την τιμή που τους έκανε.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ

Ο Τζος Πάουελ σε σύσκεψη στο Προεδρικό

Οτι οι Αμερικανοί μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού είναι... πλακατζήδες το ξέρουν όλοι. Ποιος όμως θα πίστευε ότι ο Τζος Πάουελ θα έφτανε στο σημείο να συγκαλέσει... έκτακτο συμβούλιο στην αίθουσα συνεδριάσεων του Προεδρικού Μεγάρου; Λίγο μετά τη συνάντηση με τον Κάρολο Παπούλια οι πρωταθλητές Ευρώπης ξεναγήθηκαν στους χώρους. Ο Πάουελ και οι άλλοι Αμερικανοί της ομάδας «χάθηκαν» κάποια στιγμή, καθώς βρέθηκαν εκεί όπου έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τον Πρόεδρο με τους πολιτικούς αρχηγούς... Φωτογραφήθηκαν και έγραψαν για το γεγονός στο Facebook: «Πήγαμε να συναντήσουμε τον Πρόεδρο σήμερα το πρωί. Είχαμε και μια συνάντηση στην αίθουσα συνεδριάσεων για το μεγάλο σχέδιο...» έγραψε ο Πάουελ!

Keywords
Τυχαία Θέματα