Καλλονή είδε τον χάρο με τα μάτια της

16:18 8/8/2014 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΚαλλονή είδε τον χάρο με τα μάτια τηςΠαρασκευή, Αύγουστος 8, 2014 - 16:15

Τον χάρο με τα μάτια της είδε το γνωστό μοντέλο Βαλεντίνα Τσεπάνου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και καρφώθηκε σε παρκαρισμένο όχημα. Από τη σφοδρή σύγκρουση η νεαρή καλλονή τραυματίστηκε στο κεφάλι και χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο, προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Ωστόσο, σύμφωνα με τους γιατρούς, η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει καμία ανησυχία. Αφού της έγιναν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, πήρε εξιτήριο και ήδη από χθες βρίσκεται στο σπίτι της.

Θύμα νεροποντής

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, κατά τη διάρκεια της μεγάλης νεροποντής που σημειώθηκε στην Αττική. Το γνωστό μοντέλο κινούνταν με το αυτοκίνητό της στο Φάληρο, στην έξοδο προς τη λεωφόρο Συγγρού και την παραλιακή λεωφόρο. Στο φανάρι η καλλίγραμμη κοπέλα πάτησε το φρένο για να σταματήσει το όχημα. Ωστόσο, λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος τα φρένα δεν υπάκουσαν, με αποτέλεσμα το όχημα να βρεθεί στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να προσκρούσει σε παρκαρισμένο όχημα. Το αυτοκίνητο της Βαλεντίνας υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ η ίδια βγήκε από το όχημα σε κατάσταση σοκ. Διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν και βοήθησαν τη νεαρή, ενώ παράλληλα κλήθηκαν στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η Τροχαία.

Keywords
Τυχαία Θέματα