Και ο J Balvin ζευγάρι (;) με την Αρτ. Αστεριάδη

18:22 2/2/2015 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΗ Αστεριάδη βρήκε εξωτική συντροφιάΚαι ο J Balvin ζευγάρι (;) με την Αρτ. ΑστεριάδηΔευτέρα, Φεβρουάριος 2, 2015 - 18:17

Με ποιον έκανε τις βόλτες της στο εξωτικό Μπαλί η Αρτεμις Αστεριάδη; Το όμορφο μοντέλο, που χώρισε και τυπικά πριν από λίγες μέρες από τον πρώην σύζυγό της Ζώη Σημαντήρα, έκανε ταξιδάκι προκειμένου να ξεκουραστεί και να αναζωογονηθεί, όμως το διαδίκτυο

αποκάλυψε το μυστικό της. Η Αρτεμις δεν ήταν μόνη στις περιηγήσεις και τις εκδρομές, αλλά συνοδευόταν από έναν πασίγνωστο καλλιτέχνη διεθνούς βεληνεκούς.

Αν και η ξανθιά φαντασίωση πολλών ανδρών ξεκίνησε το ταξίδι μόνο με μία φίλη της, που της στάθηκε στον χωρισμό, κατέληξε να κάνει παρέα με τον J. Balvin, τον τραγουδιστή που συστήθηκε με το σούπερ χιτ του περσινού καλοκαιριού «Tranquila»! Θυμίζουμε ότι είναι το τραγούδι το οποίο ερμήνευσε με τον δικό της τρόπο η Ελένη Φουρέιρα στα Mad Awards.

Ο Jose Alvaro Osorio Balvin, με καταγωγή από την Κολομβία, βρέθηκε στο Μπαλί με τους φίλους του, ένας εκ των οποίων ήταν ο... Enrique Iglesias. Οταν όμως γνώρισε την εκρηκτική Ελληνίδα την ακολούθησε στις εκδρομές που έκανε, κάτι που φανερώνουν και οι φωτογραφίες που ανέβασε τόσο εκείνη όσο κι εκείνος στα social media. Φόρεσαν και οι δύο τα ίδια ακριβώς ψάθινα καπέλα, φωτογράφισαν μια τίγρη στην ίδια πόζα, ενώ τα... τατουάζ τούς πρόδωσαν ακόμη και σε κλικ όπου δεν φαίνονταν τα πρόσωπά τους.

Εμείς επικοινωνήσαμε με την όμορφη Αρτεμη, που έχει επιστρέψει πλέον στην Αθήνα, προκειμένου να... ανακαλύψουμε τι κρύβεται πίσω από τη «στενή» παρέα της με τον J. Balvin, όμως εκείνη ούτε επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε τις φήμες που τη θέλουν κάτι παραπάνω από... φίλη του διάσημου καλλιτέχνη. Αυτό που επισήμανε στην «Espresso» είναι πως θέλει να περάσει η δύσκολη περίοδος μετά το διαζύγιό της και να κάνει κάποια στιγμή μια καινούργια αρχή στην προσωπική της ζωή με γερές βάσεις.

Αργά ή γρήγορα πάντως θα φανεί αν η Αρτεμις και ο J. Balvin είναι απλώς φίλοι ή τους δένει κάτι πιο δυνατό, αφού μια επίσκεψή του στη χώρα μας (όταν τελειώσει το tour του που ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες) θα ρίξει... άπλετο φως στο μυστήριο.

Τεριάννα Παππά

Keywords
Αναζητήσεις
j balvin σχεση, η σχεση του jbalvin
Τυχαία Θέματα