Και άλλες εκπλήξεις για τον Βαγγέλη

ΡΕΠΟΡΤΑΖΕρχονται εκπλήξεις!Και άλλες εκπλήξεις για τον Βαγγέλη Τετάρτη, Ιούνιος 10, 2015 - 15:05

Να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση-θρίλερ και να αποδοθεί δικαιοσύνη για τον αδικοχαμένο Βαγγέλη Γιακουμάκη ζητεί η οικογένειά του, εν αναμονή των εξελίξεων από τη Δικαιοσύνη.

Οπως δημοσίευσε η «Εspresso», ο δικηγόρος της οικογένειας Δημήτρης Μπούκας μιλά πια για ανθρωποκτονία και μάλιστα δεν αποκλείει να απαγγελθούν (από μέρα σε μέρα) οι σχετικές κατηγορίες.

Ο γνωστός ποινικολόγος των Ιωαννίνων

ρίχνει το «μπαλάκι» στον αρμόδιο εισαγγελέα καλώντας τον να επεξεργαστεί όλα τα στοιχεία της δικογραφίας και να τα αξιολογήσει. Από την πλευρά του, ο θείος του Ρεθυμνιώτη σπουδαστή Μάριος Μυρωνάκης κάνει λόγο για κενά στην υπόθεση, που πρέπει να καλυφθούν: «Ο εισαγγελέας και ο δικηγόρος οφείλουν να τα διερευνήσουν όλα. Είναι στοιχεία που προκύπτουν από καταθέσεις και τα οποία θα οδηγήσουν αναμφισβήτητα σε δίκη. Στοχοποιούνται συγκεκριμένα άτομα, συμφοιτητές του Βαγγέλη, και θα ασκηθούν διώξεις». Σύμφωνα με τον κ. Μυρωνάκη, οι γονείς και τα αδέρφια του άτυχου Βαγγέλη περιμένουν να αποκαλυφθεί τι πραγματικά συνέβη εκείνη την ημέρα: «Η οικογένεια περιμένει να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθεί δικαιοσύνη για να ησυχάσει πρώτα η ψυχή του γιου τους κι έπειτα εκείνοι».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι όταν βρέθηκε νεκρός ο 20χρονος, ένα μεγάλο μέρος του σώματός του έλειπε, κάτι που εμπόδισε την αποτελεσματική εξέτασή του από τον ιατροδικαστή.

Υπενθυμίζεται ότι το ιατροδικαστικό πόρισμα του Θεόδωρου Βουγιουκλάκη είχε δείξει ότι ο άτυχος σπουδαστής πέθανε από αιμορραγικό σοκ μετά το μεγάλο κόψιμο στις φλέβες του δεξιού χεριού του, που ήταν και το μοναδικό προθανάτιο (και μοιραίο) τραύμα που είχε βρεθεί στη σορό του. Εκείνο που είχε προκαλέσει αίσθηση ήταν το γεγονός ότι ο σπουδαστής δεν πραγματοποίησε δοκιμαστικά τραύματα, όπως συνηθίζεται να κάνουν οι επίδοξοι αυτόχειρες.

Σύμφωνα με το ίδιο πόρισμα, δεν εντοπίστηκαν προθανάτια τραύματα, ούτε τραύματα που να μαρτυρούν εσωτερική αιμορραγία, τα οποία θα καταδείκνυαν επίθεση εις βάρος του πριν από τον θάνατό του. Οσα μεταθανάτια τραύματα υπήρχαν στο πτώμα επήλθαν από άγριες επιθέσεις ζώων, ενδεχομένως σκύλων και πουλιών.

Εύα Παπαδάτου

Keywords
Τυχαία Θέματα