Ήταν όλοι εκεί για τον Λάκη

SHOWBIZΉταν όλοι εκεί για τον ΛάκηΠέμπτη, Ιανουάριος 25, 2018 - 14:16

❱❱ Vip καλεσμένοι στην επίσημη πρεμιέρα του «Α-πε-λπι-σί-το»

Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Παρουσίες με... νόημα στην επίσημη πρεμιέρα του «Α-πε-λπι-σί-το»!

Σχεδόν όλη η εγχώρια showbiz βρέθηκε στο πλευρό του Λάκη Λαζόπουλου, στο Θέατρο

Αθηνών. Ανάμεσά στα πρωτοκλασάτα ονόματα που έδωσαν το «παρών» ήταν και ο διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννης Λάτσιος, ενισχύοντας έτσι τα σενάρια που θέλουν το κανάλι του Αμαρουσίου να «φλερτάρει» έντονα με τον κύριο «Αλ Τσαντίρι». Αλλωστε, ο ισχυρός άντρας του ΑΝΤ1 έχει δηλώσει πολλάκις σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις του με δημοσιογράφους πως θα ήθελε πολύ στο πρόγραμμα του σταθμού τους «Δέκα μικρούς Μήτσους»!

Από την πλευρά του, ο ταλαντούχος δημιουργός, όταν ρωτήθηκε, μετά το τέλος της παράστασης, από δημοσιογράφο της εκπομπής «Πρωινό» αν συντομεύει η άφιξή του στον ΑΝΤ1, είπε με την ευγένεια που τον χαρακτηρίζει: «Είναι καλό όλες οι συζητήσεις να καταλήγουν πάντα κάπου ωραία. Προσδοκούμε προς αυτό».

Η αίσθηση, πάντως, που μας έδωσε η παρουσία στις πρώτες θέσεις του θεάτρου της Ελένης Γερασιμίδου, του Παύλου Χαϊκάλη, του Τάσου Παλατζίδη και του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου είναι ότι οι «Δέκα μικροί Μήτσοι» ήδη ετοιμάζονται! Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να τους βλέπαμε πάλι όλους μαζί με τον Λάκη σε μια σημερινή βερσιόν της τηλεοπτικής σειράς που έγραψε ιστορία.

Ομως οι παραπάνω ηθοποιοί δεν ήταν οι μοναδικοί που βρέθηκαν στο θέατρο για να χειροκροτήσουν τον Λάκη, αλλά και την εξαιρετική Σοφία Φιλιππίδου. Οπως προαναφέραμε, δεκάδες ήταν οι εκλεκτοί καλεσμένοι που... έκλαψαν από τα γέλια παρακολουθώντας την επιθεώρηση. Ανάμεσά τους, ο Νίκος Χατζηνικολάου, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Κρίστυ Τσολακάκη, η Ζέτα Μακρυπούλια, η Δήμητρα Παπαδοπούλου, ο Αλέξης Γεωργούλης, ο Δημήτρης Σταρόβας με τη σύντροφό του Αννα Σταθάκη, η Μάρω Κοντού, ο Γιάννης Σμαραγδής, η Αγγελική Νικολούλη, ο Κώστας Σπυρόπουλος, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Μάριος Αθανασίου και οι κουμπάροι του Λάκη Φαίη Ξυλά και Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος.

Μετά το τέλος της παράστασης ο κ. Λαζόπουλος προσκάλεσε όσους την παρακολούθησαν για ένα ποτό σε γνωστό ιταλικό εστιατόριο του Κολωνακίου, όπου όλοι μαζί έγιναν μια μεγάλη παρέα!

Δείτε παρακάτω όλες τις φωτογραφίες:

Λάκης ΛαζόπουλοςΑ-πε-λπι-σί-τοΠαράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα