Ιταλία: «Αγέλη» νεαρών βίαζε 13χρονη επί χρόνια

ΚΟΣΜΟΣΙταλία: «Αγέλη» νεαρών βίαζε 13χρονη επί χρόνιαΤετάρτη, Σεπτέμβριος 14, 2016 - 16:55

Ολοι γνώριζαν το «ένοχο μυστικό» - οι γονείς, αστυνομικός, ολόκληρο το χωριό. Κανείς, όμως, δεν μίλησε. Αφησαν 13χρονη στην Ιταλία ανυπεράσπιστη στις ορέξεις «αγέλης» νεαρών, οι οποίοι τη βίαζαν ανελλιπώς επί τρία ολόκληρα χρόνια. Μέχρι που μια έκθεση στο σχολείο ξεγύμνωσε τους θιασώτες της «ομερτά», όπως αποκαλούν τη μαφιόζικη σιωπή στην Ιταλία.

Η αστυνομία του Μελίτο Πόρτο Σάλβο της Ρέτζιο Εμίλια συνέλαβε επτά νεαρούς με την κατηγορία του βιασμού. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, περίμεναν τη 13χρονη έξω από το σχολείο για να την οδηγήσουν σε απόμερες περιοχές, όπου τη βίαζαν ο ένας μετά τον άλλον. Το κορίτσι φοβόταν να μιλήσει, μέχρι που η φιλόλογός της ζήτησε να γράψουν έκθεση με θέμα τον ρόλο των γονιών. Εκεί η ανήλικη ξέσπασε, περιγράφοντας γενικόλογα τη φρίκη που βίωνε. Ειδοποιήθηκε η μητέρα της, η οποία της ζήτησε εξηγήσεις. Τότε, το κορίτσι ξέσπασε σε κλάματα και της διηγήθηκε κάθε λεπτομέρεια.

Η μητέρα, όμως, δεν προχώρησε σε καταγγελία. Φοβόταν, όπως είπε, ότι η οικογένειά τους θα γινόταν ρεζίλι και θα έπρεπε να αλλάξουν χωριό.

Ο άνδρας της, αντί να πάει στην αστυνομία, απευθύνθηκε στον νονό της μαφίας του χωριού. Ο λόγος; Ο γιος του ήταν επικεφαλής της «αγέλης» και, όπως ήταν φυσικό, ο μαφιόζος τού συνέστησε «σιωπή». Κλειστό κράτησε το στόμα του και ένας αστυνομικός, ο αδερφός του οποίου είναι ένας από τους δράστες. Επτασφράγιστο μυστικό παραμένει το ποιος μίλησε στην αστυνομία, επειδή όποιος το έκανε κινδυνεύει...

Keywords
Τυχαία Θέματα