ΙστοΡΙΑ μου, αμαρτία μου

16:16 8/9/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΕΝΕΤΙΑΣΙστοΡΙΑ μου, αμαρτία μουΠέμπτη, Σεπτέμβριος 8, 2016 - 16:15

Τα οπίσθια μιας Ελληνίδας έγιναν talk of the town στη Βενετία, όπου πραγματοποιείται αυτές τις μέρες η 73η διοργάνωση του φημισμένου και παλαιότερου κινηματογραφικού φεστιβάλ στον κόσμο. Μόνιμη κάτοικος Ιταλίας τα τελευταία χρόνια, η Ρία Αντωνίου έδωσε προχθές το βράδυ το «παρών» στην πρεμιέρα της ταινίας «The Bad Batch».

Η 28χρονη Ελληνίδα, που είδε

τις... μετοχές της στο «χρηματιστήριο» της showbiz να ανεβαίνουν μετά τη συμμετοχή της στην ιταλική βερσιόν του «Dancing with the stars», περπάτησε στο κόκκινο χαλί με μπόλικη αυτοπεποίθηση. Φυσικά, επέλεξε και το κατάλληλο outfit για να τραβήξει πάνω της τα φλας των εκατοντάδων φωτογράφων από κάθε μεριά του κόσμου που βρίσκονταν εκεί.

Η Ελληνίδα καλλονή, που άρχισε την καριέρα της από τα Πελοποννησιακά Καλλιστεία το 2007, εμφανίστηκε φορώντας μια see through μάξι τουαλέτα και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Το καλογυμνασμένο κορμί της και τα τέλεια οπίσθιά της διακρίνονταν καθαρά και προκάλεσαν... ντελίριο στους παπαράτσι, ενώ οι φωτογραφίες της «φιλοξενήθηκαν» αμέσως σε διεθνή μέσα.

Σε σχετικό δημοσίευμα που αναρτήθηκε στην ηλεκτρονική έκδοση της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail», η Ρία αποθεώνεται για το... όπισθεν κάλλος της, ενώ γίνεται αναφορά τόσο στο μικροσκοπικό εσώρουχό της όσο και στην ετικέτα του φορέματος, που μάλλον ξέχασε να αφαιρέσει.

ΗΛΙΑΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα