«Ησαΐα χόρευε» για το «αθόρυβο» ζευγάρι Γούτου - Μπαφέρου

SHOWBIZ«Ησαΐα χόρευε» για το «αθόρυβο» ζευγάρι Γούτου - ΜπαφέρουΣάββατο, Απρίλιος 21, 2018 - 15:00

❱❱ Το περασμένο Σάββατο η Φλορίντα Πετρουτσέλι παντρεύτηκε σε στενό κύκλο και με πολιτικό γάμο τον αγαπημένο της Αρη Γούτο, λίγο πριν ο πελαργός τούς χτυπήσει την πόρτα.

Με ένα μονόπετρο πολλών καρατίων, το ειδύλλιο της παρουσιάστριας, που διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, με τον γόνο της γνωστής μεσιτικής οικογένειας οδηγήθηκε σε «happy end».

Ο θρησκευτικός γάμος θα γίνει μέσα στο 2018, μαζί με τη βάφτιση του μωρού τους.

Θα τους προλάβει όμως ο αδερφός του Αρη, ο Ρήγας Γούτος, ο οποίος φημολογείται ότι θα παντρευτεί με «δόξες και τιμές» στην οικογενειακή έπαυλη, στο Πόρτο Χέλι, στο τέλος Ιουνίου. Η τελετή προβλέπεται χολιγουντιανή, με εκατοντάδες καλεσμένους, πυροτεχνήματα, ενώ live θα τραγουδήσει ο Αντώνης Ρέμος.

Ο περιζήτητος εργένης Ρήγας Γούτος, ιδιοκτήτης της εταιρίας real estate Golden Land Goutos, με πολλά ακίνητα-φιλέτα στο Πόρτο Χέλι, θα επισημοποιήσει έτσι τον έρωτά του με την ξανθιά καλλονή Μαριαλένα Μπαφέρου, με την οποία είναι μαζί εδώ και αρκετό διάστημα, αλλά αποφεύγουν τα φλας και τη δημοσιότητα. Η ωραία και δυναμική Μαριαλένα Μπαφέρου λατρεύει τα παιδιά και εργάζεται ως νηπιαγωγός. Στο παρελθόν έβγαινε με τον επιχειρηματία Μανώλη Λαϊνόπουλο και πιο παλιά με τον ιδιοκτήτη του Nammos Ζαννή Φραντζέσκο.

Σε στενό κύκλο

Οι γάμοι, πάντως, και οι χαρές θα είναι στο επίκεντρο του φετινού καλοκαιριού, καθώς σε στενό κύκλο, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, θα ενωθούν επίσης με τα δεσμά του γάμου η στιλίστρια Ελζα Πατσαδέλη και ο γόνος της παλιάς ναυτιλιακής οικογένειας Γιώργος Μαργαρώνης, γενικός διευθυντής της Latsco Shipping Ltd, του ομίλου Λάτση, στον οποίο ο Πάρης Κασιδόκωστας έχει αναθέσει την ευθύνη του ναυτιλιακού κλάδου.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα