Ηράκλειο: Χαμός στη δίκη για τον βιασμό 28χρονης από δύο νεαρούς

ΡΕΠΟΡΤΑΖΗράκλειο: Χαμός στη δίκη για τον βιασμό 28χρονης από δύο νεαρούςΤετάρτη, Νοέμβριος 30, 2016 - 13:33

Σε εκρηκτικό κλίμα συνεχίστηκε χθες η δίκη για την υπόθεση βιασμού μιας 28χρονης από δύο άντρες, με την αδερφή της να καταθέτει... εναντίον της! Αρχικά, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου κατέθεσε η 28χρονη, η οποία περιέγραψε τη φρίκη που βίωσε τον Ιούλιο του 2013.

Οπως ανέφερε, οι δύο νεαροί την πλησίασαν σε στάση όπου περίμενε το λεωφορείο για να πάει στη δουλειά της, σε χωριό του Δήμου Μινώα Πεδιάδος.

Παρά το ότι τους παρακαλούσε να την αφήσουν και να λυπηθούν τα παιδιά της, εκείνοι δεν πτοήθηκαν και ο πρώτος κατηγορούμενος την καθήλωσε, ενώ στη συνέχεια τη βίασαν διαδοχικά εγκαταλείποντάς τη γυμνή.
Οι δικηγόροι των δύο πλευρών βρέθηκαν σε έντονη αντιπαράθεση. Ο ένας κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία του βιασμού και ισχυρίστηκε ότι είχε ερωτική σχέση με την 28χρονη, κάτι που αρνείται η ίδια, ενώ ο δεύτερος κατηγορούμενος εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του.

Βασική μάρτυρας

Η έδρα αποφάσισε τη διακοπή της διαδικασίας, καθώς απουσίασε μια βασική μάρτυρας που επικαλέστηκε η υπεράσπιση και αυτή ήταν η αδερφή της μηνύτριας, που ήταν η μοναδική η οποία αμφισβήτησε τους ισχυρισμούς της αδερφής της!
Το δικαστήριο ζήτησε την προσαγωγή της στο δικαστήριο, όπου κατέθεσε ότι η αδερφή της «λέει ψέματα, δεν τη βίασαν!». Η ίδια πρόσθεσε: «Αν ήταν αδερφή μου, δεν θα προσπαθούσε να διαλύσει την οικογένειά μου», αναφερόμενη στο γεγονός ότι ο ένας κατηγορούμενος είναι κουνιάδος της.

Keywords
Τυχαία Θέματα