ΗΠΑ: Νταντά-τέρας κατηγορείται ότι βίαζε τετράχρονο αγοράκι

ΚΟΣΜΟΣΗΠΑ: Νταντά-τέρας κατηγορείται ότι βίαζε τετράχρονο αγοράκιΤετάρτη, Αύγουστος 23, 2017 - 18:43

Εφηβη νταντά (φωτό), που υποτίθεται ότι πρόσεχε ένα τετράχρονο αγοράκι στις ΗΠΑ, διαπιστώθηκε ότι το εκμεταλλευόταν σεξουαλικά.

Η 18χρονη Εσμεράλντα Μαρί Μεντεγίν (φωτό) συνελήφθη από την αστυνομία του Σαν Αντόνιο, καθώς, όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο όπου οδηγήθηκε, από τεστ DNA διαπιστώθηκε ότι είχε βιάσει το αγοράκι τον Μάρτιο.

Τα τοπικά μέσα μεταδίδουν ότι η νταντά καταγγέλθηκε στην αστυνομία, αφού το αγοράκι είπε στη μητέρα του μια μέρα που επέστρεψε στο σπίτι ότι η Μεντεγίν είχε κάνει σεξουαλικές πράξεις μαζί του. Η γυναίκα έσπευσε και κάλεσε την αστυνομία με το που έφυγε η νταντά.

Ειδικό κλιμάκιο συγκέντρωσε DNA τόσο από το αγοράκι όσο και από τη 18χρονη. Ιχνη DNA του παιδιού βρέθηκαν στο στήθος της, ενώ άλλη εξέταση έδειξε ύπαρξη ανδρικού DNA στα γεννητικά της όργανα, αλλά δεν υπήρχε επαρκής ποσότητα για να ταυτοποιηθεί με το γενετικό υλικό του παιδιού.

Η Μεντεγίν οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα το βράδυ που φέρεται ότι εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά το παιδί και αρνήθηκε τις κατηγορίες. Μετά την ολοκλήρωση των τεστ, συνελήφθη ως ύποπτη για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικο και αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση ύψους 75.000 δολαρίων.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα