Ιωάννα Μπέλλα: Με κάλεσαν στην οντισιόν

SHOWBIZΙωάννα Μπέλλα: Με κάλεσαν στην οντισιόνΔευτέρα, Νοέμβριος 19, 2018 - 13:00

❱❱ Η Ιωάννα Μπέλλα αποκάλυψε το παρασκήνιο στο «Next Top Model» και το... κόψιμο που «έπεσε» στο μοντάζ

Μια άλλη διάσταση στο... σίριαλ «το φιάσκο της Ιωάννας Μπέλλα στο “GNTM”» έδωσε η ίδια σε συνέντευξή της, αποκαλύπτοντας ότι δεν ήταν δική της απόφαση η συμμετοχή της και ότι η παραγωγή του reality μόδας ήταν αυτή που την κάλεσε σε οντισιόν!

«Με πήραν

τηλέφωνο από την παραγωγή να πάω και δεν σκέφτηκα κάτι. Και λέω: “Θα περάσω ένα casting, όπως περνάω τόσο καιρό”. Με πήραν μόνοι τους από την παραγωγή και μου είπαν να πάω την τάδε μέρα και ώρα. Πήγα και εν τέλει έγινε όλο αυτό» ανέφερε η Σταρ Ελλάς 2018, η οποία στη συνέχεια αποκάλυψε τι ζήτησε από την παραγωγή του «Greece’s Next Top Model» που τελικά δεν έγινε.

«Τους είπα ότι, επειδή είμαι επαγγελματίας μοντέλο, αν γίνεται να μη δείξετε την οντισιόν μου. Εκοψαν πολλά στο μοντάζ. Τους είπα “με καλέσατε από την παραγωγή και ήρθα”... Το έκοψαν! Μικρά στοιχεία που κάνουν ένα μεγάλο παζλ για να βγει η αλήθεια. Εβαλαν μια άλλη δικιά τους ιστορία» είπε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», καταλήγοντας ότι από όλο αυτό που έζησε βγήκε αρκετά δυνατή.

Η Σταρ Ελλάς 2018 θα μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Υφήλιος 2018» που θα διεξαχθεί τον Δεκέμβριο στην Ταϊλάνδη και, όπως αποκάλυψε η Σήλια Κριθαριώτη, θα της ράψει τις τουαλέτες για τη βραδιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα