Ημίγυμνη σε κρεβάτι ξενοδοχείου στο Παρίσι η Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη

SHOWBIZΗμίγυμνη σε κρεβάτι ξενοδοχείου στο Παρίσι η Πατρίτσια Μίλικ-ΠεριστέρηΠέμπτη, Νοέμβριος 15, 2018 - 15:11

❱❱ Μπορεί να μην τη βλέπουμε συχνά πλέον στην Ελλάδα, μας... αποζημιώνει όμως με τις hot πόζες που ανεβάζει κατά καιρούς στο Instagram της!

Ο λόγος για την πάλαι ποτέ ηθοποιό και νυν fashion blogger Πατρίτσια Μίλικ-Περιστέρη, η οποία ξύπνησε σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Παρίσι και πόζαρε ημίγυμνη στο κρεβάτι...

Το άκρως αισθησιακό θέαμα άρεσε πολύ στους διαδικτυακούς φίλους της, που απαίτησαν στα σχόλιά τους να βγάλει το αστέρι που πρόσθεσε στην εικόνα και να τραβήξει το πάπλωμα! Εδώ και πολύ καιρό η Πατρίτσια πηγαινοέρχεται στην Ελλάδα από τη Ζυρίχη, όπου έχει μετακομίσει.

Στη μεγαλύτερη πόλη της Ελβετίας βρίσκεται για να κυνηγήσει το όνειρό της στη μόδα -ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και τη δική της συλλογή ρούχων-, ενώ στην Ελλάδα ταξιδεύει με την πρώτη ευκαιρία για να βρίσκεται στο πλευρό του αγαπημένου της Φίλιππου Παπασπύρου, της γνωστής οικογενείας! «Γλυκιά ζωή», λοιπόν, για την όμορφη Πατρίτσια, που ζει τον έρωτα στην αγκαλιά του γοητευτικού pastry chef της, ενώ παράλληλα η σχέση της με τη μόδα γίνεται όλο και πιο στενή!

Keywords
Τυχαία Θέματα