«Ηφαίστειο» η σύντροφος του Αλβες!

ΑΘΛΗΤΙΚΑΣτη Μύκονο ο Ρούνεϊ «Ηφαίστειο» η σύντροφος του Αλβες!Σάββατο, Ιούνιος 10, 2017 - 15:00

Σάμπα υπό τους ήχους ακορντεόν «χόρεψε» στη Σαντορίνη ο Ντάνι Αλβες. Ο Βραζιλιάνος σταρ της Γιουβέντους επέλεξε το πανέμορφο νησί των Κυκλάδων για να... πνίξει τον πόνο του από τον χαμένο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και, όπως φάνηκε κι από τις αναρτήσεις του στα social media, άφησε πίσω την ήττα

από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Κάρντιφ.

Από τον
Χάρη Δάντση

Σε αυτό βοήθησε και η εντυπωσιακή σύντροφός του Χοάνα Σανθ, η οποία παραλίγο να «ενεργοποιήσει» το ηφαίστειο με τις σέξι πόζες της που έπαιρνε στην Καλντέρα για τα... μάτια του καλού της.

Αν και προσπάθησαν να περάσουν όσο το δυνατόν απαρατήρητοι, δεν τα κατάφεραν... Για τη διαμονή τους επέλεξαν ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στο Ημεροβίγλι και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η σουίτα κόστιζε περισσότερα από 2.000 ευρώ. «Ψίχουλα» όμως για τέτοιου επιπέδου ποδοσφαιριστές, όπως ο Ντάνι Αλβες.

Ο 34χρονος μπακ-χαφ, ωστόσο, δεν έχει ξεχάσει από πού έρχεται (γιος αγρότη) και αυτό φάνηκε σε μία από τις (απογευματινές) επισκέψεις του στην Οία, όπου... χόρεψε ακούγοντας ακορντεόν από έναν μουσικό του δρόμου.

Στη Μύκονο ο Ρούνεϊ

Η Μύκονος και φέτος είναι η... πατρίδα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Ακόμα ένα μεγάλο αστέρι της ασπρόμαυρης θεάς επέλεξε το νησί των ανέμων για τις διακοπές του. Συγκεκριμένα, ο Γουέιν Ρούνεϊ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεν ταξίδεψε με την οικογένειά του στη Μύκονο για να χαλαρώσει και να διασκεδάσει στα σοκάκια και στις πανέμορφες παραλίες του νησιού.

Ο φακός της «Εspresso» -διά χειρός Τάσου Κωντοκώστα- τον συνέλαβε στο εξαιρετικό μπαρ Solymar που βρίσκεται στο Καλό Λιβάδι και ο άσος της Μάντσεστερ δεν αρνήθηκε μαζί με τη σύζυγό του να βγάλει φωτογραφίες με φόντο τη φημισμένη παραλία της Μυκόνου και το φημισμένο Solymar.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα