Ιερέας στην Κύπρο έδειρε τον κουμπάρο

ΡΕΠΟΡΤΑΖΙερέας στην Κύπρο έδειρε τον κουμπάροΔευτέρα, Ιούνιος 13, 2016 - 12:24

Σε... ρινγκ μετατράπηκε ένας ναός στην Πάφο Κύπρου, όταν εξοργισμένος ο παπάς, που πάντρευε ένα νεαρό ζευγάρι, γρονθοκόπησε τον κουμπάρο σπάζοντάς του τη μύτη κατά τη διάρκεια του μυστηρίου!

Ο ιερέας θεώρησε αγένεια και ασέβεια το γεγονός ότι ο αδερφός του γαμπρού και κουμπάρος στον γάμο χτύπησε ελαφρά τον μελλόνυμφο στην πλάτη, όπως ορίζει

ένα έθιμο. Το χτυπηματάκι που έκανε τον παπά να βγει από... τα ράσα του έγινε την ώρα του «Ησαΐα χόρευε». Αμέσως σταμάτησε τον ψαλμό, άφησε το Ευαγγέλιο και μπροστά στα γεμάτα απορία μάτια του γαμπρού, της νύφης και των προσκεκλημένων χτύπησε στο πρόσωπο τον άναυδο κουμπάρο!

Ο νεαρός άρχισε να αιμορραγεί, με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν σκηνές απείρου κάλλους, με τους συγγενείς να έχουν εξαγριωθεί! Με την παρέμβαση ψυχραιμοτέρων, ο παπάς ολοκλήρωσε το μυστήριο, που τελέστηκε σε εξωκλήσι της Μητροπολιτικής Περιφέρειας της Πάφου, και αμέσως μετά εξαφανίστηκε. Οι συγγενείς των νεονύμφων θα καταγγείλουν επισήμως το περιστατικό στον μητροπολίτη Πάφου Γεώργιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα