Ιδού η οικιακή βοηθός που λήστευε τους ηλικιωμένους

ΡΕΠΟΡΤΑΖΙδού η οικιακή βοηθός που λήστευε τους ηλικιωμένουςΠέμπτη, Ιούνιος 30, 2016 - 13:38

Στη δημοσιότητα έδωσε χθες η ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία της ταυτότητας και φωτογραφίες της σατανικής Βουλγάρας που έπιανε δουλειά ως οικιακή βοηθός σε σπίτια ηλικιωμένων και τους νάρκωνε με χάπια για να τους ληστέψει! Ολα τα θύματά της παρέμεναν αναίσθητα, ενώ κατέληγαν για μεγάλο διάστημα στο νοσοκομείο.

Η Αστυνομία ερευνά εάν η 48χρονη Yuliya Topalova (φωτό) του Lubomir ή Lyubomirova και της Minca ή Minka ευθύνεται και για ανεξιχνίαστους θανάτους ηλικιωμένων.

Λήστευε

Συνελήφθη στις 11 Ιουνίου

από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής, βάσει εντάλματος για ληστεία, ενώ σε βάρος της εκκρεμούσε και καταδικαστική απόφαση για ληστεία, με ποινή κάθειρξης έξι ετών.

Ως τώρα έχει διαπιστωθεί ότι διέπραξε έξι ληστείες σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Σύμφωνα με την Ασφάλεια, από το 2011 η αλλοδαπή αναζητούσε θύματα από ηλεκτρονικές αγγελίες εύρεσης εργασίας για βοήθεια σε ηλικιωμένους με κινητικές δυσκολίες και σοβαρά προβλήματα υγείας. Συστηνόταν κάθε φορά με διαφορετικά ονόματα και πήγαινε στα σπίτια για να αναλάβει τα καθήκοντά της. Εκεί, όσο δούλευε, έβρισκε ευκαιρία και έριχνε υπνωτικό στα ροφήματα των ηλικιωμένων, με αποτέλεσμα να χάνουν τις αισθήσεις τους. Επειτα άρπαζε ανενόχλητη χρήματα και κοσμήματα από το σπίτι αλλά και από τα χέρια και τον λαιμό των θυμάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα