Ιδού η 42χρονη και ο Ρομέο που έκαναν πόρνη μια 14χρονη

14:14 6/3/2018 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΙδού η 42χρονη και ο Ρομέο που έκαναν πόρνη μια 14χρονη Τρίτη, Μάρτιος 6, 2018 - 14:12

❱❱ Τα στοιχεία των μαστροπών που παγίδευαν μέσω ίντερνετ αλλοδαπές και τις εξέδιδαν μέσω 10 ιστοσελίδων, ανάμεσά τους και μια 14χρονη, έδωσε στη δημοσιότητα η Ασφάλεια Αττικής.

Πρόκειται για τη 42χρονη Ναντέσα Αμαξοπούλου από το Καζακστάν, τον 25χρονο Ρομέο Μπλίντο από το Φιέρι Αλβανίας, την 53χρονη Τατιάνα Μπογκντάνοβιτς από την Ουκρανία, τον 24χρονο Εράλντι Τσούρα από την Αλβανία και τον 38χρονο Ιωάννη Γρηγοράκο από την Αθήνα. Παράλληλα αναζητούνται τα υπόλοιπα μέλη του κυκλώματος.

Ο Ρομέο είναι ο άνθρωπος στο πρόσωπο του οποίου η 14χρονη Ιουλία νόμισε ότι βρήκε τον... σεξπιρικό έρωτα, όμως ήταν ο βίαιος προαγωγός που την παγίδευσε στα πλοκάμια του αγοραίου έρωτα και την ανάγκαζε να έρχεται επί 18 ώρες την ημέρα σε ερωτική επαφή ως και με 15 άνδρες!
Η ανήλικη Βουλγάρα είχε γίνει η «βιτρίνα» του διαδικτυακού οίκου ανοχής και μάλιστα το κύκλωμα διαφήμιζε και την ηλικία της ως... προσόν!

Οταν η άτυχη μικρή βρήκε τη δύναμη να μιλήσει στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Καλλιθέας, αποκάλυψε ότι όποτε αντιδρούσε το πλήρωνε με άγριο ξυλοδαρμό και απειλές για την οικογένειά της από τον Ρομέο που, όταν γνωρίστηκαν, της είχε υποσχεθεί μια άνετη ζωή στο Λονδίνο! Τα ραντεβού με τους πελάτες δεν σταματούσαν ούτε όταν η κοπέλα με το ψευδώνυμο «Ροζαλία» είχε περίοδο, την οποία έκρυβε με... σφουγγάρια (!) όπως τη διέταζαν οι μαστροποί!

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα