Η βόλτα του Τσίπρα μακριά από τις γάτες

15:27 1/3/2016 - Πηγή: Espresso
ΠΟΛΙΤΙΚΗΟσα παίρνει ο άνεμοςΗ βόλτα του Τσίπρα μακριά από τις γάτεςΤρίτη, Μάρτιος 1, 2016 - 15:22

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Οταν βλέπετε τον πρωθυπουργό να κάνει βόλτα στον Εθνικό Κήπο με στενούς συνεργάτες του, όπως έκανε χθες με τον Νίκο Παππά, δεν είναι φυσικά για να μαζέψει ήλιο! Οσοι γνωρίζουν καλά, λένε ότι αυτές οι τσάρκες συνηθίζονται στις περιπτώσεις εκείνες που πρέπει να συζητηθούν «θέματα έξω από τους τέσσερις τοίχους του Μαξίμου, όπου ενδεχομένως κυκλοφορούν πολλές γάτες Ιμαλαΐων»! Ετσι,

όταν βλέπετε τον Αλέξη Τσίπρα να παίρνει ανέμελος τους δρόμους, πότε προς το Παγκράτι και πότε προς τον Εθνικό Κήπο, κάτι σοβαρό συμβαίνει. Βεβαίως, προστίθενται πάντοτε λίγος ήλιος και λίγο lifestyle «τυχαίες φωτογραφήσεις», που αυτή την περίοδο τις έχει ανάγκη ο πρωθυπουργός.

!


Για τους τρεις άντρακλες που έχει περηφανεύεται, και δικαίως, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κωνσταντόπουλος. Στην ορκωμοσία του μικρού του, για την οποία δεχόταν ευχές χθες στη Βουλή από συναδέλφους του, ανέβασε φωτογραφία με τον εξής σχολιασμό:
«Με τους τρεις γιους μου στην ορκωμοσία του Γιάννη, Οικονομικό Πειραιά! Ιδιαίτερη στιγμή για όλους μας με όμορφα και ξεχωριστά συναισθήματα για την οικογένειά μας. Ευχαριστώντας τη Μαργαρίτα, η πορεία μας συνεχίζεται με προτεραιότητα το μεταπτυχιακό για Αγγελο και Γιάννη και κτήση πτυχίου για τον Χρήστο!»

Πάει το χρέος στις Βρυξέλλες

Την ώρα που στην Αθήνα οι κούτες με τα πορίσματα της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους σχεδόν έχουν πεταχτεί στα σκουπίδια, η Ζωή Κωνσταντοπούλου την... επανασυγκροτεί στις Βρυξέλλες. Μάλιστα, η πρώτη συνεδρίασή της είναι σήμερα.
Τι και αν φώναζε όμως, τι και αν έτρεχε από εδώ και από εκεί η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου να συγκεντρώνει στοιχεία για το επονείδιστο χρέος. Με το που έφυγε όλο το υλικό της Επιτροπής, που η ίδια συνέστησε, πετάχτηκε στον κάδο των αχρήστων.
Με εντολή Νίκου Βούτση τα δύο από τα τρία γραφεία που είχε στο ενοικιαζόμενο κτίριο της Βουλής, στην οδό Μητροπόλεως, άδειασαν και δόθηκαν στον πρώην πρόεδρο της Ν.Δ. Γιάννη Πλακιωτάκη. Στο τρίτο ταμπουρώθηκε προ ημερών, όπως έγινε γνωστό, ένας συνεργάτης της Ζωής.
Εξ ολοκλήρου, λοιπόν, τα στοιχεία και τα πορίσματα της Επιτροπής Κωνσταντοπούλου για το χρέος μεταφέρθηκαν στο υπόγειο του κτιρίου, να κάνουν παρέα σε «νυχτερίδες κι αράχνες, γλυκιά μου»!

Στα διαλείμματα που ενδεχομένως έκανε για τσιγάρο (όπως συνηθίζεται από πολλούς μετά το σεξ), ο Πέτρος Τατσόπουλος (θυμίζουμε ότι κατά δήλωσή του έχει π... τη μισή Αθήνα ) έγραφε βιβλίο. Ετσι, λοιπόν, ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει την άλλη Τρίτη 8 Μαρτίου το πόνημά του με τίτλο «Ημουν κι εγώ εκεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα