Η Βιτάλη «πυροβολεί» Πάολα και Ρέμο

14:03 1/6/2017 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZH Βιτάλη «όπλισε»Η Βιτάλη «πυροβολεί» Πάολα και ΡέμοΠέμπτη, Ιούνιος 1, 2017 - 14:02

Δεν χαρίζει... κάστανα η Ελένη Βιτάλη! Στα 63 χρόνια της, η σημαντική κυρία του ελληνικού τραγουδιού εξαπέλυσε «πυρά» εναντίον του ελληνικού star system, βάζοντας στον στόχο της την Πάολα και τον Αντώνη Ρέμο.

Η τραγουδίστρια, μεγαλωμένη κοντά στον Στέλιο Καζαντζίδη και στη Σωτηρία Μπέλλου, με αφορμή την καλοκαιρινή

περιοδεία της με τη Μαρινέλλα και τη Γλυκερία, μίλησε στους δημοσιογράφους για... παρατράγουδα!

«Δεν μου αρέσει καθόλου η σημερινή λαϊκή σκηνή, γιατί διατρέχει τον κίνδυνο να χαθεί η ελληνική μουσική. Δεν έχει να κάνει πια με τις ρίζες μας, αλλά με την εκάστοτε μόδα που έρχεται από τη Δύση. Πες μου τι σφυρίζεις, να σου πω τι ψηφίζεις» σχολίασε ήρεμα η Ελένη Βιτάλη. Και συνέχισε: «Ακούμε θεά από εδώ, θεά από εκεί! Η Πάολα βγάζει τον πισινό της, η άλλη το “εκείνο” της, βγαίνει και ο Γιώργος Λιάνης και κρατάει πολύτιμο τηλεοπτικό χρόνο μιλώντας δύο ώρες για την Πάολα. Πέταξε εκείνη μια μπαρούφα (σ.σ.: τα σχόλιά της για τον Στέλιο Καζαντζίδη) και πιαστήκαμε από αυτήν. Είναι απαράδεκτα πράγματα αυτά, όμως πάντα υπήρχαν τα παρατράγουδα».

Kριτική

Φορώντας ένα κόκκινο φόρεμα της «φωτιάς», όπως ήταν και η διάθεσή της, η τραγουδίστρια δεν άφησε εκτός κριτικής ούτε τον Αντώνη Ρέμο! «Γίνονται σημαντικά πράγματα, αλλά μέσα σε αυτή τη “φασαρία” δεν ακούγονται. Και βγαίνει ο Ρέμος και τα Ρεμάκια του. Δεν έχω τίποτα με το παλικάρι, δεν λέω πως δεν είναι καλός άνθρωπος. Κακά τα ψέματα, όμως, δεν είναι καλός τραγουδιστής... Τίποτα δεν είναι».

Στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε το βράδυ της Τρίτης για τη «Γυναικεία υπόθεση», όπως είναι ο τίτλος της περιοδείας, η Μαρινέλλα και η Γλυκερία προτίμησαν να ντυθούν στα λευκά! Παρέα με τη δυναμική Ελένη και κρατώντας τριαντάφυλλα στα χέρια τους, χάρισαν λαμπερά χαμόγελα και μαθήματα στιλ!

Είναι η πρώτη φορά που οι τρεις σπουδαίες ερμηνεύτριες συνεργάζονται και έχουν βάλει σκοπό να μαγέψουν το κοινό με τραγούδια που άντεξαν στον χρόνο και αποτελούν τις χρυσές σελίδες του ελληνικού πενταγράμμου. Η περιοδεία των τριών κυριών του λαϊκού τραγουδιού ξεκινάει στις 21 Ιουνίου από το Κατράκειο Θέατρο στη Νίκαια.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα