Η Βίσση τραγουδά τον ύμνο των bisexuals

SHOWBIZ«Δεν τραβάω κανένα ζόρι, αν η πρώτη σου αγάπη ήταν αγόρι»Η Βίσση τραγουδά τον ύμνο των bisexuals Τετάρτη, Νοέμβριος 8, 2017 - 15:00

❱❱ Το νέο single της απόλυτης star σε στίχους και μουσική του Νίκου Καρβέλα

Η Αννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας συμπράττουν καλλιτεχνικά στον «ύμνο του bisexual»! Για τις ανάγκες του νέου της single, που μόλις κυκλοφόρησε από την Panik Gold, η «απόλυτη» Ελληνίδα σταρ ερμηνεύει με πάθος «Δεν τραβάω κανένα ζόρι, αν η πρώτη σου αγάπη ήταν αγόρι», σε στίχους και μουσική -φυσικά!- του εκκεντρικού συνθέτη και πρώην συζύγου της.

Οι δυο τους συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους, που έχει αντέξει στο πέρασμα των δεκαετιών, με το κομμάτι που έχει τον τίτλο «Αφού», περνώντας μηνύματα για τη διαφορετικότητα.

«Αφού… Αφού σ’ αγαπάω / Δεν τραβάω κανένα ζόρι / Αν η πρώτη σου αγάπη ήταν αγόρι / Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει εκείνο που νιώθει / Δεν τραβάω κανένα ζόρι / Αν η πρώτη σου η σχέση ήταν αγόρι /Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει / Φτάνει να θέλει / όσο εσένα εγώ, όσο εμένα εσύ» λέει μελωδικά η τραγουδίστρια, η οποία διατηρεί άριστη σχέση με τη ΛΟΑΤ (σ.σ.: αρκτικόλεξο που προέρχεται από τις λέξεις Λεσβία, Ομοφυλόφιλος, Αμφιφυλόφιλος και Τρανς) κοινότητα και έχει πάρει μέρος και στο 1ο Gay Pride της Κύπρου το 2014. Αλλωστε, η Αννα είναι επιστήθια φίλη της διάσημης στιλίστριας και σχεδιάστριας μόδας Patricia Field, η οποία έχει δηλώσει δημόσια την αμφιφυλοφιλία της και στηρίζει ξεκάθαρα και ανοιχτά τα ανθρώπινα δικαιώματα. Επομένως, σκέφτεστε κάποιον άλλον Ελληνα καλλιτέχνη που θα μπορούσε να υποστηρίξει καλύτερα έναν τέτοιο τραγούδι;

Από την άλλη, ο Νίκος Καρβέλας με την αιρετική του πένα έχει πολλές φορές... σκανδαλίσει, αλλά και υποστηρίξει κι αυτός -με τον δικό του μοναδικό τρόπο- τη διαφορετικότητα. Ποιος δεν θυμάται το περίφημο «Ο σκύλος μου είναι gay» που τραγούδησε ο ίδιος, αλλά και το «Straight», που ερμήνευσε το 2004 η τότε μούσα του, Χριστίνα Αναγνωστοπούλου, και ούτε λίγο ούτε πολύ ήταν προάγγελος του «Αφού» της Αννας Βίσση; Τι έλεγε το άσμα; «Αν είσαι straight, / αν είσαι bi, /μου είν’ αδιάφορο / Εγώ για σένα αισθάνομαι /έναν έρωτα παράφορο!» Ποιος ξεχνάει, τέλος, το κομμάτι «Ο διάβολος είναι από την Ελλάδα», που κυκλοφόρησε ο Καρβέλας το φθινόπωρο του 2015, προκαλώντας... σεισμό στο διαδίκτυο; Σύμφωνα με τους στίχους του συγκεκριμένου «πονήματος», ο διάβολος έλκει την καταγωγή του από την αρχαία Ελλάδα, όπου είχε τη μορφή του μυθολογικού θεού Πάνα και έπαιζε μουσική σε ρέιβ πάρτι με ναρκωτικά και σεξ.

ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΤΟΥ «ΑΦΟΥ»

Αφού σ’ αγαπάω
γιατί αισθάνεσαι άσχημα;
γιατί νιώθεις αμήχανα;
Αφού… σου λέω σ’ αγαπάω
γιατί επιτέλους δε σκας
φίλα με, αντί να μιλάς.
Δε θέλω να μου εξηγήσεις τίποτα
το ίδιο μου κάνει
Εγώ μαζί σου αισθάνομαι υπέροχα
αυτό δε σου φτάνει;
Αυτό που δεν είχα ποτέ, τώρα το ’χω
Αυτό που δεν ένιωσα ποτέ μου, το νιώθω

Αφού…
Αφού σ’ αγαπάω.
Δεν τραβάω κανένα ζόρι
Αν η πρώτη σου αγάπη ήταν αγόρι
Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει εκείνο που νιώθει.
Δεν τραβάω κανένα ζόρι
Αν η πρώτη σου η σχέση ήταν αγόρι
Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει.
Φτάνει να θέλει
όσο εσένα εγώ, όσο εμένα εσύ x4
κι ο κόσμος ό,τι θέλει ας πει…
ο κόσμος για μένα είσαι εσύ
αφού σ’ αγαπάω x3
Ποτέ, στο φιλί
δεν είδα της αγάπης τα θαύματα
δε σμίξανε σκοτάδια και χρώματα
Ποτέ σε ένα φιλί
όλες του κόσμου οι ανηφοριές όλες οι θάλασσες και οι στεριές.
Δεν ξέρω τι σημαίνει σωστό και τι λάθος
τι πρέπει και τι δεν πρέπει
εγώ μονάχα ξέρω πως η αγάπη
η αγάπη τα πάντα επιτρέπει
Αυτό που δεν είχα ποτέ, τώρα το ’χω
Αυτό που δεν ένιωσα ποτέ μου, το νιώθω

Αφού…
Αφού σ’ αγαπάω.
Δεν τραβάω κανένα ζόρι
Αν η πρώτη σου αγάπη ήταν αγόρι
Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει εκείνο που νιώθει.
Δεν τραβάω κανένα ζόρι
Αν η πρώτη σου η σχέση ήταν αγόρι.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Espresso