Η βίλα των fake οργίων

ΚΟΣΜΟΣΗ βίλα των fake οργίωνΤρίτη, Ιανουάριος 30, 2018 - 19:37

❱❱ Με φυλάκιση κινδυνεύουν 10 τουρίστες στην Καμπότζη επειδή απαθανατίστηκαν σε προσομοίωση ερωτικών πράξεων

Αντιμέτωποι με κατηγορίες περί δημιουργίας πορνογραφικού υλικού, αν και πλήρως ενδεδυμένοι, βρίσκονται 10 τουρίστες στην Καμπότζη, οι οποίοι κατά τη διάρκεια πάρτι σε βίλα της περιοχής απαθανατίστηκαν σε προσομοιώσεις ερωτικών πράξεων.

Οι συλληφθέντες, εκ των οποίων πέντε Βρετανοί, δύο Καναδοί, ένας Ολλανδός, ένας Νεοζηλανδός και ένας Νορβηγός, κινδυνεύουν έως και με έναν χρόνο φυλάκιση για «παραβίαση των παραδόσεων της Καμπότζης», καθώς στη χώρα θεωρείται παράνομη η δημιουργία πορνογραφικών εικόνων. Στις φωτογραφίες που δημοσιοποίησε η αστυνομία οι τουρίστες, όλοι τους κανονικά ντυμένοι, φαίνονται να αναπαριστούν στο πάτωμα στάσεις του σεξ, ενώ οι αστυνομικοί χαρακτηρίζουν το θέαμα «πορνογραφικό χορό».

Το πάρτι στην εν λόγω βίλα διοργανώθηκε από την εταιρία Let's Get Wet και το εισιτήριο κόστιζε 6 ευρώ και περιλάμβανε ένα δωρεάν ποτό. Εληξε ωστόσο άδοξα, με την εισβολή 30 αστυνομικών στον χώρο, οι οποίοι προχώρησαν σε δεκάδες προσαγωγές, αλλά απήγγειλαν τελικά κατηγορίες μόνο σε 10 άτομα.

«Ειλικρινά, τα έχουμε χαμένα. Εκαναν έφοδο, μας συνέλαβαν. Υπήρχαν 80 με 100 άτομα σε αυτό το πάρτι, μερικά εκ των οποίων τουρίστες» δήλωσε ένας από τους παρευρισκομένους, διατηρώντας την ανωνυμία του.

Οι δικηγόροι των συλληφθέντων υποστηρίζουν από την πλευρά τους ότι κανείς εξ αυτών δεν απαθανατίζεται στις επίμαχες φωτογραφίες της αστυνομίας, ενώ οι συγγενείς τους αγωνιούν για την τύχη τους.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα