Η Βασιλική Μπέλλου κατακτά τις μεγάλες πίστες

SHOWBIZΗ Βασιλική Μπέλλου κατακτά τις μεγάλες πίστεςΠαρασκευή, Μάρτιος 13, 2015 - 18:18

Εντυπωσιακή, με όμορφα μάτια και καλλίγραμμο κορμί, η νεαρή τραγουδίστρια Βασιλική Μπέλλου κατακτά τις πίστες της Αθήνας. Η Γιαννιώτισσα με την υπέροχη φωνή που άφησε τη Νοσηλευτική για να ακολουθήσει το όνειρό της, μετακόμισε στην Αθήνα σε ηλικία 18 χρόνων και, όπως όλα δείχνουν, δικαιώθηκε, αφού πλέον εμφανίζεται σε γνωστό κέντρο

διασκέδασης της παραλίας, ενώ δύο φορές την εβδομάδα ηγείται μουσικού σχήματος στη Λαμία.

«Από μικρή τραγουδούσα και ήξερα από τότε τι ήθελα να γίνω όταν μεγαλώσω! Οι γονείς μου με στήριξαν πάρα πολύ στην απόφασή μου και τους ευχαριστώ» δηλώνει η Βασιλική στην «Espresso» και αποκαλύπτει ότι η μόνη τραγουδίστρια που τη στήριξε στην αρχή της καριέρας της ήταν η Σοφία Βόσσου. «Οταν ήρθα στην Αθήνα και έκλεισα εμφανίσεις σε πολύ γνωστό μαγαζί, με άκουσε και της άρεσα. Μου πρότεινε να με αναλάβει και να μου κάνει μαθήματα και δέχτηκα αμέσως. Ο,τι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί! Είναι σπουδαία τραγουδίστρια. Είναι ο μόνος άνθρωπος που με βοήθησε σε αυτήν τη δουλειά. Ολοι οι άλλοι συνάδελφοί μου με έχουν δυσκολέψει. Είμαι ένα κορίτσι μόνο του που παλεύει να επιβιώσει» λέει.

Μιλώντας για τα προσωπικά της αποκάλυψε ότι αυτό το διάστημα είναι μόνη, αλλά επιθυμεί όσο τίποτε άλλο να ερωτευτεί. «Δέχομαι φλερτ από θαυμαστές στο καμαρίνι μου, μέχρι και προτάσεις γάμου μού έχουν κάνει. Αλλά περιμένω να έρθει στη ζωή μου και σύντομα αυτός ο ξεχωριστός άντρας που θα με εντυπωσιάσει, γιατί θα ήθελα πολύ να κάνω οικογένεια, χωρίς όμως να αφήσω την καριέρα μου».
Αυτή την περίοδο η Βασιλική βρίσκεται στη φάση της προετοιμασίας ενός CD single.

Keywords
Αναζητήσεις
βασιλικη μπελλου
Τυχαία Θέματα