Η Τζολί «χάνει» τα έξι παιδιά της

ΚΟΣΜΟΣΗ Τζολί «χάνει» τα έξι παιδιά τηςΠέμπτη, Ιούνιος 14, 2018 - 20:00

❱❱ Δικαστής απαίτησε από την ηθοποιό να επιτρέπει στον Μπραντ Πιτ να τα βλέπει συχνότερα όσο εκείνη θα λείπει σε γυρίσματα

Επικίνδυνα πιθανό γίνεται για την Αντζελίνα Τζολί το ενδεχόμενο να χάσει την κηδεμονία των παιδιών της, αφού δεν φαίνεται να εξασφαλίζει στον πρώην σύζυγό της και πατέρα τους Μπραντ Πιτ

επαρκή επικοινωνία με αυτά.

Δικαστής, σύμφωνα με έγγραφα που επικαλείται η DailyMail.com, απαίτησε από τη 43χρονη ηθοποιό, που έχει τη βασική κηδεμονία των έξι παιδιών, να αφήνει τον 54χρονο Πιτ να τα βλέπει συχνά το διάστημα που εκείνη θα συμμετέχει στα γυρίσματα της ταινίας «Maleficent 2» στη Βρετανία.

Το ανώτατο δικαστήριο του Λος Αντζελες αποφάνθηκε ότι θα ήταν «επιβλαβές» για τον 16χρονο Μάντοξ, τον 14χρονο Παξ, τη 13χρονη Ζαχάρα, τη 12χρονη Σιλόχ και τα εννιάχρονα δίδυμα Βιβιέν και Νοξ «να μην έχουν σχέση με τον πατέρα τους». Εκτιμά δε ότι τα παιδιά είναι ασφαλή με τον Πιτ και ότι είναι κρίσιμης σημασίας για καθένα τους να έχει μια υγιή και δυνατή σχέση και με τους δύο γονείς του. Ωστόσο, το μεγαλύτερο παιδί, ο Μάντοξ, θα μπορεί να επιλέγει πόσο χρόνο θέλει να περνάει με καθέναν από τους δύο.

Επιπλέον, ζητήθηκε από την Τζολί να δώσει στον Πιτ τον αριθμό των κινητών των παιδιών, για να μπορεί ο πατέρας να επικοινωνεί ανά πάσα στιγμή μαζί τους, χωρίς η μητέρα τους να παρακολουθεί τις συζητήσεις. Τέλος, το δικαστήριο ζήτησε να εκπονηθεί και από τους δύο γονείς, με τη συνεργασία δύο ψυχολόγων, ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα για τα παιδιά.

Αυτές οι λεπτομερείς οδηγίες αφήνουν να εννοηθεί ότι έχουν υπάρξει επανειλημμένες διαφωνίες μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών σχετικά με την κηδεμονία των παιδιών. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της DailyMail.com, το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί μέχρι στιγμής προβλέπει ο Πιτ να περνάει κάποιες μέρες δύο με τέσσερις ώρες και κάποιες άλλες ακόμη και 10 ώρες με τα παιδιά στο Λονδίνο, όπου βρίσκονται με τη μητέρα τους, καθώς εκεί γυρίζεται η νέα ταινία της. Ωστόσο, στο τέλος Ιουλίου ο πρωταγωνιστής θα μπορέσει να τα πάρει μαζί του στο Λος Αντζελες για μία εβδομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα