Η Τζέλα έρχεται και κάνει άνω κάτω το... κάμπινγκ του Mega

TV GOSSIPΗ Τζέλα έρχεται και κάνει άνω κάτω το... κάμπινγκ του MegaΣάββατο, Μάρτιος 29, 2014 - 11:45

Η Νικολέτα Βλαβιανού έρχεται να αναστατώσει το κάμπινγκ του Mega. Μετά την «Πολυκατοικία» συνεργάζεται ξανά με τον Βασίλη Θωμόπουλο στη σειρά «Με τα παντελόνια κάτω» και μόνο καλά έχει να μας πει για την επιστροφή της στα τηλεοπτικά πλατό.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ηθοποιός έρχεται να προσφέρει χέρι βοηθείας τόσο στην ανιψιά της Αλίκη (Φωτεινή Τσακίρη) που αντιμετωπίζει προβλήματα

στη σχέση της με τον Μπιούντιφουλ (Ιεροκλής Μιχαηλίδης) όσο και στην κόρη της ανιψιάς της Νατάσα (Μαίρη Νέγρη), η οποία κι εκείνη έχει... θέματα με τον αγαπημένο της, τον σεφ του κάμπινγκ, που τον υποδύεται ο Δημήτρης Κουρούμπαλης.


«Τα γυρίσματά μου συνεχίζονται και θα ολοκληρωθούν αυτή την εβδομάδα» λέει η Νικολέτα Βλαβιανού στην «Espresso» και συνεχίζει περιγράφοντας τον χαρακτήρα που ενσαρκώνει: «Υποδύομαι την Τζέλα. Πρόκειται για μια απρόβλεπτη, ανεξάρτητη γυναίκα, με μια δόση τρέλας. Εχει μάθει να ρισκάρει στη ζωή της και είναι εθισμένη στον τζόγο. Δεν έχει δική της οικογένεια κι έρχεται να βοηθήσει την ανιψιά και την κόρη της. Μόνο που αντί να βοηθήσει, μάλλον δυσκολεύει τα πράγματα».


Με τον Βασίλη Θωμόπουλο, που υπογράφει τη σειρά, είχαν συνεργαστεί ξανά στην «Πολυκατοικία», ένα σίριαλ που επίσης γνώρισε μεγάλη επιτυχία. «Είναι ευτυχία να δουλεύεις μαζί του, ειδικά όταν πρόκειται για κωμωδία. Για εμένα είναι ο σκηνοθέτης που γνωρίζει πάρα πολύ καλά το συγκεκριμένο είδος. Τον Βασίλη τον θεωρώ πολύ κοντινό μου άτομο» λέει η Νικολέτα, που αυτή την εποχή πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα» που ανεβαίνει στο θέατρο Ζήνα και θα παίζεται μέχρι τις 11 Μαΐου. Κατόπιν ο θίασος θα φύγει για περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.


ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα