Η τύχη μένει στο Ηράκλειο

ΡΕΠΟΡΤΑΖΗ τύχη μένει στο ΗράκλειοΠέμπτη, Οκτώβριος 16, 2014 - 15:30

Συμφωνία με τη... θεά Τύχη φαίνεται πως έχει κλείσει ο ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ στο κέντρο του Ηρακλείου Κρήτης, καθώς μέσα σε λίγες ημέρες τουλάχιστον τρεις πελάτες του βγήκαν κερδισμένοι και έλυσαν το οικονομικό τους πρόβλημα! Ο λόγος για το πρακτορείο του Μάνου Πινακουλάκη στη συμβολή των οδών Εβανς και Αβέρωφ, από το οποίο αγοράστηκε ο «μαγικός» λαχνός του Λαϊκού Λαχείου που μοίρασε 1.545.000

ευρώ.
Ο ίδιος σε δηλώσεις του δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του, αφού το πρακτορείο του αποδεικνύεται ιδιαίτερα γουρλίδικο. Και αυτό διότι δεν είναι η πρώτη φορά που μοιράζει λεφτά με το τσουβάλι! «Εκτός από τον τυχερό λαχνό 11420, των 1.545.000 ευρώ, λίγες μέρες πριν ένας άλλος τυχερός είχε κερδίσει 300.000 ευρώ από κλήρωση του Λαϊκού. Είχαμε πουλήσει τον πρώτο λαχνό 52688 στην 8η σειρά, με τη σχετική πεντάδα να κερδίζει 300.000 ευρώ» ανέφερε ο ίδιος.
Σε ό,τι αφορά πάντως τον υπερτυχερό των 1.545.000 ευρώ, ο κ. Πινακουλάκης διευκρίνισε πως δεν είναι ένας, αλλά περισσότεροι. Ηδη στο «χρυσό» πρακτορείο έχει εμφανιστεί ένας από τους τυχερούς, με καταγωγή από τη Χερσόνησο, ενώ ακόμη ένας εμφανίστηκε σε άλλο πρακτορείο, επί της οδού Μητσοτάκη. «Για να κερδίσει κάποιος όλο το ποσό έπρεπε να έχει στην κατοχή του και τις 10 πεντάδες. Επρεπε δηλαδή να πληρώσει 100 ευρώ. Αν όχι, τότε οι τυχεροί είναι περισσότεροι. Αλλά δεν ξέρουμε ακόμη πόσοι» ανέφερε.

Γιούλη Σταρίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα