Η Τσιτσιολίνα, οι... σκλάβοι και τα sex toys

SHOWBIZΤι είδαμε στην έκθεση Athens Erotic Art 2016Η Τσιτσιολίνα, οι... σκλάβοι και τα sex toysΔευτέρα, Απρίλιος 18, 2016 - 15:20

Μια αφέντρα ντυμένη με ολόσωμη μαύρη φόρμα από βινίλιο σέρνει τον σκλάβο της. Δυο κορίτσια, μόνο με τα εσώρουχά τους, μοιράζουν φυλλάδια για γνωστό κλαμπ ανταλλαγής συντρόφων. Ενα ζευγάρι μέσης ηλικίας διαβάζει λεπτομέρειες για ένα φυτικό σκεύασμα που «ενισχύει τη στυτική λειτουργία και επιβραδύνει την εκσπερμάτιση».

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ
Φωτό: Βαγγέλης Μασιάς

Δυο φίλες σχολιάζουν τη μεγάλη ποικιλία δονητών, ενώ δυο άλλες δοκιμάζουν σοκολάτα σε σχήμα πέους! Την ίδια ώρα, καλλίγραμμες χορεύτριες και διάσημες πορνοστάρ κάνουν στριπτίζ και sex performing, προσφέροντας οφθαλμόλουτρο στους χιλιάδες επισκέπτες της πιο kinky έκθεσης στην πόλη, της Athens Erotic Art 2016, που άνοιξε τις πύλες της το απόγευμα της Παρασκευής στο γήπεδο Tae Kwon Do, στο Φάληρο, με guest star την Τσιτσιολίνα.

Την παρουσίαση των εγκαινίων ανέλαβαν για δεύτερη συνεχή χρονιά η Εύη Αδάμ και η Τζέην Σαμπανίκου. Πέρυσι είχε ξεσπάσει σάλος, επειδή η Εύη είχε φορέσει ένα ζευγάρι γυαλιά-ομοίωμα πέους, προκαλώντας έτσι την οργή του πρώην άντρα της Λάμπη Λιβιεράτου. Φέτος το μοντέλο αποφάσισε να μη ρίξει… λάδι στη φωτιά. Οταν, λοιπόν, η Σαμπανίκου τής είπε πως έχει να της δώσει ένα δωράκι, η Αδάμ απάντησε γελώντας: «Δεν την ξαναπατάω όπως πέρυσι». Το δώρο όμως ήταν τούτη τη φορά ένα ανεμιστηράκι σε σχήμα… μπανάνας.

Οι πρωταγωνίστριες

Πρωταγωνίστριες των καυτών σόου ήταν, μεταξύ άλλων, η εξωτική και πολυβραβευμένη PussyKat, ο ξανθός πειρασμός Lola Taylor, οι εκρηκτικές milf Katie Pears και Becky Stevens, η καταξιωμένη διεθνώς Mya Diamond, αλλά και η x-large πορνοστάρ Melinda.

Φυσικά, την παράσταση έκλεψε η Τσιτσιολίνα. Φορώντας το χαρακτηριστικό στεφάνι στα ξανθά μαλλιά της και ένα υπέρλαμπρο μπλε electric φόρεμα, η 65χρoνη πρώην πορνοστάρ και βουλευτής δεν έκανε στριπτίζ, αλλά φρόντισε το ντεκολτέ της να είναι αποκαλυπτικό. «Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι ανάμεσά σας. Αγαπώ την Ελλάδα και την Αθήνα πολύ. Οι Ελληνες έχετε δυνατή καρδιά» είπε λακωνικά και φωτογραφήθηκε με τους θαυμαστές της.

Στο πλάι της κεντρικής σκηνής είχαν στηθεί ειδικοί πριβέ χώροι γνωστών στριπ κλαμπ της Αθήνας, όπου, απέξω, οι στρίπερ προσέφεραν live θέαμα, ενώ όποιος ήθελε μπορούσε να μπει μέσα και να απολαύσει lap dances από τα κορίτσια, πληρώνοντας εισιτήριο από 5 έως 10 ευρώ.

Σε άλλο «κλειστό» χώρο του φεστιβάλ φιλοξενήθηκαν σαδομαζοχιστικά ερωτικά σόου, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούσαν να τα παρακολουθήσουν live, αν προμηθεύονταν το ειδικό βραχιολάκι αξίας 5 ευρώ.

Για χάρη του γυναικείου κοινού «επιστρατεύτηκαν» ο πορνοστάρ Τεό και οι sex performers Patrick και Scarface, που πέταξαν επίσης τα ρούχα τους πάνω στο κεντρικό stage. Πολλές ήταν και οι εκπλήξεις που περίμεναν τους επισκέπτες στα περίπτερα της έκθεσης, όπου μπορούσε να βρει κανείς σέξι ρούχα και εσώρουχα, παπούτσια-υπερπαραγωγές, δονητές και άλλα σεξουαλικά βοηθήματα, σοκολατένια πέη, «πονηρά» γλειφιτζούρια, πιάτα, κανάτες και άλλα κουζινικά σε σχήματα ανδρικών γεννητικών οργάνων, σκευάσματα για την τόνωση της σεξουαλικότητας, αλλά και ενημερωτικό υλικό για την προφύλαξη από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

Διαβάστε επίσης:

Η Νένα Χρονοπούλου παρουσίασε το βιβλίo «Αν μιλούσε το... αι2ον»
«Αν μιλούσε το... αι2ον» θα έλεγε πολλές, ενδιαφέρουσες και πολύ πικάντικες ιστορίες. Η Νένα Χρονοπούλου παρουσίασε το βράδυ της Παρασκευής, στο πλαίσιο του πιο ερωτικού φεστιβάλ της πόλης, το βιβλίο που έγραψε...

Δείτε τις φωτογραφίες:

Athens Erotic Art 2016
Keywords
Αναζητήσεις
tsitsiolina sej,
Τυχαία Θέματα