Η très sic Παλαιολόγου στην πρεμιέρα του πρώην της

SHOWBIZΗ très sic Παλαιολόγου στην πρεμιέρα του πρώην τηςΤρίτη, Νοέμβριος 22, 2016 - 16:31

Οχι που δεν θα έδινε το «παρών» στην πρεμιέρα του Γιάννη Πάριου η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Η γοητευτική ηθοποιός πέρασε την πόρτα μουσικής σκηνής στο κέντρο της Αθήνας το περασμένο Σάββατο, λαμπερή και χαμογελαστή, προκειμένου να χειροκροτήσει τον πρώην αγαπημένο της, ο οποίος φέτος συμπράττει με την εξαιρετική Ελένη Βιτάλη.

Η Αλεξάνδρα, φορώντας ασπρόμαυρο

σύνολο, υπέροχες γόβες και μακρύ κολιέ με πράσινες πέτρες, χαμογέλασε πλατιά στους φωτογράφους που την εντόπισαν στην είσοδο και μεμιάς τα φλας άστραψαν πάνω της.

Αψογες σχέσεις

Η ηθοποιός, αν και έχει χωρίσει εδώ και πολύ καιρό από τον τροβαδούρο του έρωτα, διατηρεί άψογες σχέσεις μαζί του, ενώ το περασμένο καλοκαίρι ήταν φιλοξενούμενή του στη βίλα του στην Πάρο, όπου ξεκουράστηκε για λίγες μέρες απολαμβάνοντας τις βουτιές στην πισίνα.

Μάλιστα και τη σεζόν 2015-2016 η Αλεξάνδρα ήταν παρούσα σε κάθε σημαντική εκδήλωση ή πρεμιέρα του καλλιτέχνη, κάνοντας αρκετούς να πιστέψουν πως το ζευγάρι βρισκόταν σε περίοδο επαναδιαπραγμάτευσης της σχέσης του και ίσως πολύ κοντά -αν όχι στην τελική ευθεία- της επανασύνδεσης. Ωστόσο, η ίδια έχει ξεκαθαρίσει πως αυτό που τη δένει πλέον με τον τραγουδιστή είναι μια βαθιά και ειλικρινής φιλία και τίποτα παραπάνω.

Keywords
Τυχαία Θέματα