Η «συμμαχία» Αρη και Σταύρου για την αντιμετώπιση του Στιβ

TV GOSSIPΗ «συμμαχία» Αρη και Σταύρου για την αντιμετώπιση του ΣτιβΠέμπτη, Απρίλιος 17, 2014 - 11:45

Τελευταία μέρα γυρισμάτων πριν από τις διακοπές του Πάσχα σήμερα για τα «Κλεμμένα όνειρα». Οι ηθοποιοί θα είναι ελεύθεροι μέχρι και την ερχόμενη Τρίτη, ενώ από την επόμενη κιόλας μέρα μπαίνουν ξανά στο στούντιο.

Στη Λαμία, με παρέα τη γιαγιά του, θα σουβλίσει ο Ορφέας Παπαδόπουλος,

που έχει την ίδια απορία με εμάς: θα συνεχίσει η σειρά για τέταρτη σεζόν; «Πραγματικά δεν το γνωρίζω, αυτό το ξέρει κανάλι. Γι' αυτό που είμαι σίγουρος είναι ότι ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αρβανίτης για να κάνει αυτό το βήμα θα πρέπει να πάει με το ίδιο πρωταγωνιστικό καστ και να δημιουργήσει νέες ιστορίες.

Προς το παρόν αυτό που ξέρω είναι ότι τελειώνει η παραγωγή τον Ιούνιο. Ωστόσο θα σας αποκαλύψω ότι ο Αρης θα κάνει ένα τεράστιο βήμα προσέγγισης προς τον αδερφό του Σταύρο (Κωνσταντίνος Λάγκος) για να αντιμετωπίσουν τον κοινό εχθρό τους, τον Στιβ Μαυρίδη (Παναγιώτης Μπουγιούρης)» λέει στην «Espresso» ο Ορφέας, ο οποίος ύστερα από δέκα χρόνια καριέρας είδε τις μετοχές του να εκτοξεύονται με τη συμμετοχή του στα «Κλεμμένα όνειρα».

«Είχα αρχίσει να γίνομαι γνωστός από τη “Ζωή της άλλης”. Η αναγνωρισιμότητα δεν ήρθε ξαφνικά για να μην μπορώ να τη διαχειριστώ, έχω δουλέψει αρκετά και ήμουν και τυχερός βέβαια. Μέσα από οντισιόν με επέλεξε ο Αρβανίτης και μου έδωσε μια τρομερή ευκαιρία. Για μένα ο ρόλος του Αρη, που είναι θύτης και θύμα, είναι ένα μεγάλο σχολείο. Δεν θα τον άλλαζα με τίποτα, του είμαι ευγνώμων γιατί με έχει εξελίξει πολύ και ως άνθρωπο. Ο ήρωας έχει αντιμετωπίσει τεράστια προβλήματα, όπως το να απορρίψει ο ίδιος τον πατέρα του και να χάσει τη γυναίκα της ζωής του.

Κάνει ένα ταξίδι αυτογνωσίας και επιζητεί την κάθαρση. Ο κόσμος με βλέπει στον δρόμο και παρόλο που ο Αρης έχει κάνει λάθη, με αγκαλιάζει και με φιλά γιατί δικαιολογούν τον ήρωα» λέει ο νεαρός ηθοποιός, που φέτος εντυπωσίασε με τις κωμικές ικανότητές του και στη θεατρική παράσταση «Toc toc» με τον Κώστα Σπυρόπουλο,. «Το έργο αυτό μιλάει για τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο καθένας στη ζωή του και τα θεραπεύει μόνο με αγάπη. Το πετυχαίνει με το να αγαπήσει πιο πολύ τον εαυτό του από τους άλλους. Μέσα από την υποκριτική έχω πάρει μεγάλη χαρά. Και να σκεφτείτε ότι μέχρι την εφηβεία μου ήθελα να γίνω ζωγράφος» καταλήγει ο Ορφέας.

Keywords
Τυχαία Θέματα