Η... σνομπ Τζούλια (στη Μύκονο) με επιγονατίδα και αγριεμένο bodyguard!

13:56 5/8/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΗ... σνομπ Τζούλια (στη Μύκονο) με επιγονατίδα και αγριεμένο bodyguard!Παρασκευή, Αύγουστος 5, 2016 - 13:54

Σέξι και... τραυματισμένη στη Μύκονο η Τζούλια Αλεξανδράτου ή Ιουλία Καρπόζηλου ή Ιουλία Πάρις!

Η πρώην αναπληρωματική Σταρ Ελλάς και πορνοστάρ βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες στο νησί των ανέμων κι απολαμβάνει χλιδή που αρμόζει σε celebrity, μη σας πούμε και εκπρόσωπο του διεθνούς τζετ σετ.

Βέβαια, δεν λείπουν και οι στιγμές που μάλλον το... παρατραβάει, αφού σε ένα από τα τελευταία φωτογραφικά ντοκουμέντα που ανάρτησε στο facebook η Τζούλια βλέπουμε έναν... αγριεμένο bodyguard να προσπαθεί να εμποδίσει τον φωτογράφο που η ίδια η Αλεξανδράτου έχει βάλει να την απαθανατίσει, προκειμένου να αναρτήσει το στιγμιότυπο στα social media!

Επίσης την είδαμε νωχελικά ξαπλωμένη σε μια τεράστια πολυθρόνα-έργο τέχνης να απολαμβάνει τα δροσερά κοκτέιλ της σε hot στέκια του νησιού, να ποζάρει δίπλα σε πισίνα, ενώ εντυπωσιαστήκαμε από την εμφάνισή της... by the pool, φορώντας επιγονατίδα στο αριστερό πόδι της.

Τραυματίας

Σε βίντεο του MykonosTV, πάντως, εκτός από το συγκεκριμένο αξεσουάρ, έχει και κόκκινο τραυμαπλάστ στη δεξιά πατούσα της, κάτι που σημαίνει ότι το μοντέλο δεν κάθεται καθόλου ήσυχα.

Ωστόσο, εκείνος που είναι απών από τις φωτογραφίες της Τζούλιας είναι ο σύζυγός της Κρίστιαν Καρπόζηλος, ο οποίος βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Αθήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα