Η Ραμόνα στο fashion show του Κουδουνάρη, αφήνοντας και ας πάνε στην ευχή τα παλιά

SHOWBIZΗ Ραμόνα στο fashion show του Κουδουνάρη, αφήνοντας και ας πάνε στην ευχή τα παλιάΠαρασκευή, Μάιος 11, 2018 - 22:22

❱❱ Ψωμί κι αλάτι για τον Στέλιο Κουδουνάρη και τη Ραμόνα, οι οποίοι άφησαν στο παρελθόν την κόντρα τους στο «My style rocks» -όπου εκείνος συμμετείχε ως κριτής και εκείνη ως παίκτρια- και συναντήθηκαν στο fashion show του!

Ο

Κύπριος σχεδιαστής γιόρτασε τα 10 χρόνια παρουσίας του στον κόσμο της μόδας, παρουσιάζοντας τη νέα συλλογή του στον εργοστασιακό χώρο της Πειραιώς 260, σε ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό event που παρακολούθησαν πολλές λαμπερές κυρίες της εγχώριας showbiz, μεταξύ αυτών και η νικήτρια του reality μόδας του Σκάι.
Τι κι αν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού οι δυο τους τρώγονταν σαν τον σκύλο με τη γάτα; Τι κι αν η κριτική του ήταν για εκείνη κόκκινο πανί; Η μόδα είναι σαν τη μουσική... Ενώνει!



Συνοδευόμενη, λοιπόν, από τη φίλη και πρώην συμπαίκτριά της Γωγώ Βαϊνά, η Ραμόνα έσκασε μύτη ντυμένη εκκεντρικά -ως συνήθως- με τα ίδια αγαπημένα της παπούτσια και... επιδόθηκε σε selfies.

Ωστόσο, δεν την είδαμε σε κανένα ενσταντανέ με τον σχεδιαστή, ο οποίος πόζαρε με πολλές άλλες από τις κυρίες που βρέθηκαν στην εκδήλωση.



Και η αλήθεια είναι ότι το fashion show του συγκέντρωσε πολλές αγαπημένες celebrities, μεταξύ τους η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Νικολέττα Ράλλη, η Πέγκυ Ζήνα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Ελένη Πετρουλάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα