Η πρώτη πόζα του Βουτσά τζούνιορ!

SHOWBIZ3.330 γρ. ο γιος του ηθοποιού και της Αλίκης ΚατσαβούΗ πρώτη πόζα του Βουτσά τζούνιορ!Σάββατο, Ιούλιος 23, 2016 - 15:00

Τον περίμεναν με αγωνία και να που ήρθε! Ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού υποδέχτηκαν τον γιο τους λίγο πριν από τις 3 χθες το μεσημέρι, πλημμυρίζοντας χαρά τόσο τους ίδιους όσο και τους δικούς τους ανθρώπους, οι οποίοι βρέθηκαν στο πλευρό τους.

Ο μικρούλης, ο οποίος θα πάρει το όνομα Φοίβος, γεννήθηκε με καισαρική -άλλωστε, το ραντεβού στο Ιασώ ήταν προκαθορισμένο για χθες-, είναι 52 εκατοστά και ζυγίζει 3.330 γραμμάρια, ενώ από τους πρώτους

που περίμεναν μαζί με τον ευτυχή πατέρα τα καλά μαντάτα ήταν οι κόρες του Σάντρα και Θεοδώρα.

Μάλιστα, η Σάντρα ήταν εκείνη που ανάρτησε την πρώτη φωτογραφία του Φοίβου στο facebook, γράφοντας απλώς το βάρος του. Ακολούθησε η Θεοδώρα, η οποία πόσταρε ένα στιγμιότυπο με τα αδέρφια της γράφοντας «#sisters, #brother». Και στα δύο κλικ ο Φοίβος κάθεται ήσυχος ήσυχος, σχεδόν ποζάροντας στον φακό των δύο αδερφών του!

Η χαρά του 84χρονου χαζομπαμπά, ο οποίος πλέον απέκτησε και γιο (έχει τρεις κόρες από τους προηγούμενους γάμους του), δεν περιγράφεται, ενώ μαμά και μωρό χαίρουν άκρας υγείας. Οι ευχές έχουν πέσει βροχή στα social media των μελών της οικογένειας από φίλους, γνωστούς και θαυμαστές.

«Καλώς όρισες, μικρούλη Φοίβο, κι έφερες τον ήλιο στη ζωή μας! Να έχεις ήρεμη και φωτεινή ζωή! Αλίκη και Κώστα, να σας ζήσει και να τον καμαρώσετε και γαμπρό» έγραψε στη δική της σελίδα η αδερφή του Κώστα Βουτσά, Νίτσα. Χθες το πρωί η Αλίκη ανέβασε και η ίδια φωτογραφία μέσα από το ταξί που μετέφερε το ζευγάρι στο μαιευτήριο, με τους δυο τους να χαμογελούν, γράφοντας: «Καθ' οδόν για τη μεγάλη ευτυχία»!

Keywords
Τυχαία Θέματα